Salon keramike AMB

Salon keramike AMB

Podaci

Tošin bunar 156-158 Novi Beograd , Beograd 011/269 66 35
063/619 823
https://ambkeramika.com office@ambkeramika.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Bilo da ste kupili kuću, stan, vikendicu, lokal, ili planirate renoviranje nekog svog prostora, keramika, kupatilski namešaj i sva propratna galanterija će vam, podrazumeva se, biti neophodna. Bilo bi idealno kada bi sve to mogli da nađete na jednom mestu.

Salon keramike AMB nudi apsolutno sve – od keramičkih pločica, preko bojlera, sanitarija za kupatilo, baterija za kupatilo i kuhinju, kada i tuš kabina… dakle, apsolutno sve što vam je potrebno da započnete novi život baš onako kako ste zamislili.

 

Salon keramike AMB Novi Beograd

 

Želeli smo da vama, našim klijentima, ponudimo najbolje i da vam ponudimo sve na jednom mestu. Odlično znamo koliko je naporno obilaziti prodavnice i salone u potrazi za savršenim ovim ili savršenim onim. A znamo i da cene uvek igraju ulogu. Zato smo napravili izbor apsolutno svega što vam je potrebno od pločica, sanitarija, kupatilskog nameštaja, pa čak i galanterije. Najviše volimo kada vidimo da je klijent zadovoljan i zato se uvek trudimo da svim vašim zahtevima izađemo u susret. Nalazimo se u Zemunu i vrlo lako ćete nas pronaći, a imamo i kontakt telefone, u slučaju da imate bilo kakvu nedoumicu i pitanje. Naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju i rado će vas uputiti u sve što je potrebno. Znamo da izbor često nije lak, pa budite slobodni da zatražite i savet. Dugogodišnje iskustvo naših prodavaca mnogo toga ih je naučilo, a rado će sa vama podeliti sva svoja saznanja. Znamo koliko je renoviranje bitan proces i želimo da vam pomognemo u njemu koliko god da je to u našoj mogućnosti. Potpuno smo sigurni, da ćemo u tome i uspeti.

 

PONUDA

U našem salonu keramike možete pronaći:

  • Keramičke pločice
  • Bojlere
  • Vodokotliće
  • Kupatilski nameštaj
  • Galanteriju
  • Kao i sve što je vezano za vodovod i kanalizaciju

 

Salon keramike AMB Novi Beograd

 

KERAMIČKE PLOČICE

Gledaćete ih non-stop i zato je jako važno da napravite pravi izbor. Ono na čemu mi, bez izuzetka, insistiramo jeste kvalitet, pa ćete tako kod nas moći da pronađete samo one koje su od najvalitetnijeg mogućeg materijala. Dezena ima pregršt i oko njih ćete se, verujemo, malo i namučiti, jer kako izabrati samo jedan? Ipak, u potpunosti smo sigurni da ćete doneti pravu odluku, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni i da ga postavite – tu smo da pomognemo.

 

Salon keramike AMB Novi Beograd

 

BOJLERI

Kada su bojleri, koji su nam apsolutno svima neophodni, u pitanju, na raspolaganju su vam one koje proizvode Metalac i Ariston, kao i protočni bojleri. Dakle, na vama je da se odlučite za proizvođača i, naravno, za zapreminu, a na nama je sve ostalo.

 

VODOKOTLIĆ

Možda je nekada ranije, kada izbor nije bio toliko veliki, sve bilo dosta jednostavnije. Sigurni smo da jeste, ali vremena se menjaju, a neki izbori postaju teži. Ali je zato sve estetski mnogo lepše. Naravno, sve zamisli od onoga što vi želite i što ste zamislili, a mi u ponudi imamo sve – od onih klasičnih, sa plovkom, pa preko nadzidnih. Kada su u pitanju brendovi, oslanjamo se na Geberit i Grohe, jer su se pokazali kao apsolutni liderI.

 

Salon keramike AMB Novi Beograd

 

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Dolazimo do dela koji nije ništa lakši u smislu izbora. Gornji, donji ormarić, levo, desno, mesto za peškire… a tek kad dođemo do ogledala… uveravamo vas da posedujemo bogat izbor i da ćete, sasvim sigurno, naći nešto po svojoj meri. I, naravno, nešto što će odgovarati i vašem džepu. Samo polako, mi imamo vremena i, što se nas tiče, nema žurbe. Bitno je da vam se ono što odaberete dopadne, da bude praktično i funkcionalno, a o kvalitetu nemojte ni da razmišljate, jer, rekli smo vam, na njemu prvenstveno mi insistiramo i ne pristajemo ni na šta manje.

 

GALANTERIJA

Možda ne odmah, možda ne ni u skorije vreme, ali, verujte nam, a pričamo vam iz iskustva, doći će vreme kada ćete morati da razmišljate i o galanteriji. Od četke za wc šolju, preko dozera za sapun i svega ostalog, ali sve to je neophodno da se nađe u jednom kupatilu. Sve što vam je potrebno možete da nabavite kod nas, a izbor je, nadamo se, dovoljno veliki da zadovoljimo i najstrožije kriterijume.

 

VODOVOD I KANALIZACIJA

Nemate razloga da budete zabrinuti, jer i oko ovoga možemo da vam pomognemo. Kod nas možete da kupite i kanalice i slivnike, kao i rešetke za slivnik. Zaista smo mislili apsolutno o svemu.

 

Salon keramike AMB Novi Beograd

 

I JOŠ…

Podrazumeva se da u ponudi imamo i kade, lavaboe, kao i slavine i baterije za kuhinju i kupatilo. I u ovom slučaju smo se oslonili na najveće proizvođače kao što su Grohe, Hansgrohe, Rosan… a tu je, naravno, i Kolpasan – lider u svom domenu.

Znamo da proces odabira nije lak, ali znamo i da su to slatke muke koje će doprineti da vaš dom izgleda baš onako kako ste i zamislili. Želimo da vas pratimo na tom putu, od prvog, do poslednjeg koraka i da učinimo sve što možemo da on bude što prijatniji.

Komentari

Ostavite odgovor