Kovano gvožđe Metal Project

Kovano gvožđe Metal Project

Podaci

Bulevar Zorana Đinđića 160 Novi Beograd , Beograd 064/200 61 06, 062/420 480 http://www.metalprojectbeograd.info metalprojektbeograd@gmail.com

O kompaniji

Kovano gvožđe daje arhitekturi fini duh luksuza.
Ova tehnika izrade nameštaja i građevinskih elemenata izdržala je test vremena tokom dva milenijuma, da bi moderne tehnologije danas dovele izgled i kvalitet predmeta od kovanog gvožđa do savršenstva. Pored umetničkih predmeta od kovanog gvožđa, Metal Project Beograd iza sebe ima uspešnu praksu projektovanja, izrade i montaže svih vrsta metalnih konstrukcija.
Zahvaljujući iskustvu i tehničkoj opremljenosti, pružamo vam mogućnost izrade najšireg spektra proizvoda: od metalnih polica sve do skladišnih i prezentacionih štandova arhitektonskih dimenzija.

Metal Project je studio za projektovanje i izradu predmeta od kovanog gvožđa. Dugogodišnje iskustvo i uigrani tim dizajnera, majstora i montažera garantuju visok umetnički kvalitet i vrhunsku izradu.

Radionica Metal Project-a je mesto gde možete da donesete svoje ideje i da ih ispratite do realizacije.

Naša deviza je: Mi pravimo sve!

Od metalnih konstrukcija velikih dimenzija do delikatnih komada nameštaja od kovanog gvožđa, ponosimo se činjenicom da raspolažemo stručnjacima i tehnologijom koja nam omogućava da ispunimo svaku vašu želju.

Pozovite nas!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Bravarija je keva..

Odgovori