Građevinska limarija Limeks Zorić

Građevinska limarija Limeks Zorić

Podaci

Adama Pribićevića 41 Ugrinovci , Beograd 063/890 16 00
ponutosrečetpetsubned
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dugogodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje i optimalan odnos cene i kvaliteta faktori su koji garantuju zadovoljstvo klijenta. Da ne zaboravimo i naše cenjene klijente koji nas, zadovoljni našim radom, vrlo rado preporučuju svojim prijateljima.

O NAMA
Građevinska limarija Limeks Zorić već 20 godina se uspešno bavi poslovima iz oblasti proizvodnje, prodaje i ugradnje kompletne građevinske limarije bilo kog tipa i stila. Izlazimo u susret klijentima na užem, ali i širem delu grada Beograda.
Sa ponosom ističemo da smo u svom radu počeli od nule! Od prvih radova u maloj zanatskoj radnji, pa sve do ozbiljne firme, opremljene najsavremenijim alatima i mašinama stigli smo predanim radom, koji ste prepoznali svi Vi, naši sadašnji i budući klijenti.
Zahvaljujući profesionalnom radu naših majstora, koji svoju veštinu konstantno usavršavaju, u mogućnosti smo da Vam ponudimo limarske proizvode vrhunskog kvaliteta, koji će kompletirati izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Izlazimo na lice mesta i sagledavamo situaciju, u najkraćem mogućem roku i bez kašnjenja!

USLUGE KOJE PRUŽAMO
Pre otpočinjanja bilo kojih radova, uvek smo tu da čujemo Vaše predloge, želje i zahteve. Vrlo rado ćemo Vam dati savet i predloge oko odabira limarije, i to potpuno BESPLATNO, kako bismo posao obavili na obostrano zadovoljstvo.
Ne oklevajte da nam se obratite, ukoliko Vam je potrebna usluga izrade i montaže:
-Kompletne građevinske limarije,
-Oluka,
-Vetar lajsni,
-Iksni,
-Okapnica i ostalih opšivki,
-Aluminijumske lamperije.

Iza sebe imamo veliki broj projekata, bilo da je u pitanju pokrivanje krovova bolnica, hala i drugih objekata sa trapeznim limovima ili falcovanim limom.

Napominjemo da lim za pokrivanje krovova izrađujemo od najkvalitetnijeg čelika, sposobnog da izdrži velika opterećenja, kao što je to npr. led ili sneg. Dostupan je u svim bojama i standardnim dimenzijama, ali i željenim dimenzijama, koje nam Vi dostavite.

Očekujemo Vaš poziv!

Komentari

Ostavite odgovor