Sečenje betona PNK Beton

Sečenje betona PNK Beton

Podaci

Beograd 065/484 83 99 pnk.beton@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Dijamantsko sečenje i bušenje betona PNK Beton

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, dovoljan su razlog da se za potrebe dijamantskog sečenja i bušenja betona obratite upravo firmi PNK Beton. Bez obzira da li uređujete svoj stambeni ili poslovni prostor, ne ustručavajte da nas kontaktirate, jer garantujemo kvalitetno odrađen posao uz poštovanje svih rokova.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunsku uslugu sečenja i bušenja svih vrsta betona, podova, rupa u betonu namenjenih ugradnji vrata i prozora, i sve to uspomoć specijalnih mašina sa dijamantskim sečivima. Napominjemo da tehnologija koju koristimo omogućava da se svi radovi obave bez sečenja armature. Takođe, čitav proces sečenja i bušenja prolazi bez vibracija, lokalnih oštećenja i ikakve potrebe za dodatnom obradom ivica otvora.

Sedište firme nalazi se u Vojvođanskoj ulici 388e, u Surčinu. Spektar usluga koji nudimo obuhvata sečenje i bušenje:

– otvora za prozore
– otvora za vrata
– ulaza za garaže
– otvora za liftove
– stubova
– temelja
– pregradnih zidova
– proširenje otvora
– otvora za ventilaciju, kanalizaciju, električne instalacije…

Zahvaljujući najsavremenijem alatu sa dijamantskim zubima, koji se sa vremena na vreme moraju hladiti vodom, ne morate više brinuti o velikoj količini prašine u stanu ili poslovnom prostoru.

Za sva Vaša pitanja i konsultacije sa profesionalnim timom firme PNK Beton, stojimo na raspolaganju 7 dana u nedelji, i po Vašem pozivu, dolazimo na željenu adresu.

Kontaktirajte nas i proverite, zašto iza našeg dugogodišnjeg iskustva stoje isključivo zadovoljni klijenti i ugled, čvrst kao beton!

Komentari

Ostavite odgovor