Sečenje betona Dijamant Rez

Sečenje betona Dijamant Rez

Podaci

Smederevski put 18D Zvezdara , Beograd 064/454 57 00, 060/366 54 65 http://www.secenjebusenjebetona.rs info@secenjebusenjebetona.rs

O kompaniji

Sam naziv upućuje na delatnost kojom se bavimo. Godinama, profesionalno i samo uz pozitivna iskustva naših klijenata. DIJAMANT REZ je tim ljudi čije iskustvo potvrđuju godine rada sa velikim kompanijama, ali i sa pojedincima, klijentima, čije smo zahteve i želje u vezi sa poslom, uvek spremni da saslušamo, kako bi posao bio obavljen na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujući efikasnom i profesionalnom alatu, možemo Vam ponuditi uslugu vrhunskog kvaliteta. Iza nas stoje mnogobrojni, uspešno obavljeni poslovi vezani za:

• Sečenje betona
• Bušenje betona
• Brušenje betona
• Rušenje zidova
• Utovar i prevoz šuta

Mašine sa dijamantskim zubima nude mogućnost sečenja, bušenja i brušenja betona uz maksimalnu preciznost izvođenja i minimalnu količinu buke i prašine. Sečenje betona obavlja se bez sečenja armature i oštećenja lokalnih instalacija. Cena ove usluge zavisi od obima i složenosti poslova. Nakon izlaska na teren, u roku od 24h dobićete konačnu ponudu, zajedno sa cenom i potrebnim rokovima. Visok nivo bezbednosti naših radnika osigurana je, između ostalog, i pomoću daljinskog komandovanja hidrauličnim mašinama, koje se koriste u radu.

Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, bićete zadovoljni brzinom, stručnošću i poštovanjem zacrtanih rokova. To je prva asocijacija kada među našim dosadašnjim klijentima spomenete DIJAMANT REZ. Ukoliko pravite otvore u zidu za montažu prozora i vrata, ili rušite čitav zid radi renoviranja objekta, pravi smo izbor za Vas! Nakon naše intervencije mašinama sa dijamantskim sečivima, nema potrebe za dodatnom obradom. Otvor je spreman za ugradnju ventilacije, lifta, prozora, vrata, ili šta god ste nacrtom predvideli.

Životni vek betona značajno se povećava njegovim brušenjem. Za to se takođe, možete obratiti nama! Koristeći najsavremenije mašine za brušenje betona za razne namene, ravnamo beton i pripremamo za dalju obradu (nanošenje akrila, boje, epoksida,…)

Više ne morati brinuti o gomili betona koja ostaje nakon građevinskih radova. Brzo i profesionalno obavljamo razbijanje i usitnjavanje betona, radi lakšeg transporta. Nakon toga, po pristupačnim cenama, vršimo utovar i prevoz betona i šuta do gradske deponije.

Izlazak na teren ne naplaćujemo i stoga, ne ustručavajte se da nas pozovete, kako bismo Vas što pre uverili u kvalitet naših usluga.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Preporucujem ih svima koji imaju potrebu za secenjem betona.
Isekli su nam i izneli zid iz kuce za nekoliko sati bez suvisnog loma.
Svaka cast, zaista!

Odgovori

reci mi koliko naplaćuju i kako tarifiraju cene

Pa ne znam kakve su im sada cene. Oni su kod mene radili pre nekoliko godina..

Hvala sto ste mi brzo i kvalitetno napravili otvor za vrata. :)

Veliki pozdrav.

Odgovori