Sečenje betona Beton Prof

Sečenje betona Beton Prof

Podaci

Partizanska 61 Dobanovci , Beograd 011/846 70 09
063/428 789
http://www.beton-prof.co.rs beton-prof@hotmail.com

O kompaniji

Savremenim mašinama vršimo dijamantsko sečenje i bušenje betonskih zidova, stubova, međuspratnih ploča, kao i prosecanje otvora za vrata, prozore, stepeništa, ventilaciju i drugo.

Zanatsku radnju Beton-prof. osnovao je maš.ing.Nikola Stanišić 2000. godine sa namerom da ovu kompleksnu granu građevinarstva približi najširem sloju korisnika.
Danas je Beton-prof. opremljen najrazličitijim mašinama i pratećim priborom za sečenje i bušenje betona, tako da smo u mogućnosti da odgovorimo na svaki Vaš zahtev. Osim toga, nagomilano dugogodišnje iskustvo čini nas liderima na prostoru Srbije.

Pozovite Beton-prof. i dobićete stručan savet i pouzdanog izvođača jer mi svojim klijentima garantujemo preciznost, bezbednost i brzinu pri bilo kojoj intervenciji.

Posetite prezentaciju www.beton-prof.co.rs, i videćete da smo već mnogo puta radili baš ono što Vama treba.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Zdravo!
Imam problem, pošto mi je izgleda u dvorištu pukla cev za vodu. Nigde se ne vidi da curi tako da moram da sečem beton u dvorištu. Koliko znam, beton ima armaturu i debeo je oko 20cm, a dužina je oko 10 metara.
Kuća se nalazi u Batajnici.
Koliko bi to okvirno koštalo? Razumem da za detaljniju procenu treba da izađete na teren, ali me za sada zanima okvirna cena.
Pored toga, da li se bavite i iskopavanjem ili samo sečenjem?
Hvala unapred.

Odgovori

Pogledajte sta je majstor Nikola uradio kod mene bez i najmanjeg incidenta:http://www.dodaj.rs/f/19/ZG/4S9vaAAN/sam4831.jpg

Odgovori

Prezadovoljan sam odradjenim poslom…

Odgovori

prezadovoljan sam saradnjom sa Nikolom i njegovom ekipom i iskreno ga preporucujem za saradnju.Najvaznije je da sam razbio sve zablude o majstorima iz oglasa…

Odgovori