Staklorezačka radnja Flutex

Staklorezačka radnja Flutex

Podaci

Ščerbinova 6 Čukarica , Beograd 011/355 61 31
064/063 50 62
staklopanplusb@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Kroz naša stakla, imaćete bolji pogled na svet, a opet, osećaćete se bezbedno i osigurano od nepovoljnih uticaja vetra, kiše, jakog sunca, pa i provalnika. Na Vaš poziv, u najkraćem mogućem roku izlazimo na teren, radi sticanja uvida u to šta treba uraditi. Za što brže rezultate, radove izvodimo na licu mesta, bez odlaska u radionicu.

VELIKI IZBOR RAZLIČITIH VRSTA STAKALA
Ogledala
Zahvaljujući našem profesionalnom alatu i stručno osposobljenim majstorima, pobrinućemo se da saslušamo svaku sugestiju, kako bismo običan komad stakla isekli u najrazličitije oblike i kreirali upravo ono ogledalo koje ste Vi tražili. Idealan je detalj za svaki enterijer!

Sigurnosna stakla
Laminirano staklo (Pamplex) nastaje slepljivanjem dve ili više staklenih ploča za sloj PVB folije. Stakla su prozirna, elastična, ali i veoma otporna čak i na jake eksplozije ili projektile vatrenog oružja.
Bavimo se i distribucijom kaljenog stakla, koje nastaje kada se staklo zagreje na visoku temperaturu, pa onda naglo ohladi. Na taj način, dobija se staklena površina, otpornija čak i do 5 puta na udarce.

Termo stakla
Staklo može biti i izuzetno dobar toplotni izolator, zahvaljujući sloju premaza plemenitog metala. Idealna su sirovina za izradu prozora i vrata, ali i za spoljašnje fasade mnogih poslovnih kompleksa.

Farbana stakla za kuhinju
Odlučite se za ovaj tip stakla prilikom oblaganja površina u Vašoj kuhinji. Pored toga što je izuzetno praktično i lako za čišćenje i održavanje, pruža prijatan estetski izgled, jer se može izraditi u boji i teksturi koju Vi poželite.

TUŠ KABINE PO MERI

Za potrebe tuš kabine po Vašoj meri, bavimo se dizajniranjem i isecanjem staklenih zidova i vrata kabine. U tome najčešće koristimo peskirano staklo sa mogućnošću izrade motiva po Vašoj zamisli, koje se lako montira i zbog svoje neprozirnosti pruža dodatnu dozu intime. Zahvaljujući zaštitnom sloju, dugotrajnost ovakve tuš kabine je zagarantovana!

URAMLJIVANJE SLIKA

Ukoliko posedujete neki goblen, fotografiju ili neko drugo, Vama drago umetničko delo, sačuvajte njihov prvobitni izgled uramljivanjem. Posetite nas, i iz širokog izbora ramova od različitih materijala, odaberite baš onaj koji će lepotu Vašeg umetničkog dela učiniti još većom. Naravno, tu smo za sve usluge profesionalnog uramljivanja.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Postovani interesuje me paravan od stakla za tus prostor dimenzije 75 sirinax180 visina. Fiksirao bi se na zid i pod. Nema tus kade, direktno na plocice.
Koja je cena i jel je staklo kaljeno ili?
pozz

Odgovori

Postovani,
Zanima me kaljeno staklo za kuhinju 6mm,
za jedan zid izjedna da bude,
2,5mx0,7m,
bez dodatnog secenja za uticnice i ostalo,
sa dezenom,
…na sve to,cena sa ugradnjom?
Pozdrav

Odgovori

Molim vas za odgovor, postoji li rešenje problema u slučaju montiranja tuš kabine kada prozor ulazi u prostor tuš kade. Da li bi za odgovor pomogla fotografija za bolji prikaz pitanja?

Odgovori