Staklorezačka radnja Staklo Toma

Staklorezačka radnja Staklo Toma

Podaci

Husinskih Rudara 5B Palilula , Beograd 011/297 17 48
064/122 56 39, 064/212 99 10

O kompaniji

Staklorezačka radnja Staklo Toma – Na raspolaganju smo Vam za potrebe obrade i finalizacije poslova na staklenim površinama. Naši profesionalno obučeni majstori će Vas takođe spasiti i od povreda nastalih nestručnim rukovanjem staklom. Raspolažemo specijalnim alatom, tako da su kvalitetan proizvod i ispunjenje Vaših zahteva zagarantovani!

OGLEDALA – Pravili ili nepravilni oblici, nama je svejedno. Koji god oblik ogledala da naručite, budite uvereni da smo dorasli svakom izazovu. Raspolažemo specijalnim mašinama za precizno isecanje stakala različitih debljina i dimenzija, pri čemu ne dolazi do okrljivanja i oštećenja ivica. Same ivice obrađujemo brušenjem, nakon čega je ogledalo spremno za montažu na vrata, zidove, ili za uramljivanje.

BUŠENJE I BRUŠENJE – Kombinovanom primenom različitih alata za bušenje stakla, obavljamo precizno i sinhronizovano stvaranje otvora na samoj površini stakla, bez stvaranja okrnjenih i oštećenih krajeva stakla. Po Vašem nalogu vršimo bušenje radi stvaranja pravilnih, ali i nepravilnih preseka. Za završni efekat, vrši se poliranje ivice u svim nivoima (sjaj, polumat i mat).

URAMLJIVANJE – Stakla, kao i sve fotografije, goblene i Vama drae fotografije sačuvaćemo od zuba vremena, vrlo lako. U našoj radnji možete odabrati neki od velikog broja ramova, koji će još više istaći lepotu fotografije i upotpuniti njen izgled. Nakon toga, vršimo uramljivanje i garantujemo da neće doći do bilo kakvog oštećenja uramljenog umetničkog dela.

PESKIRANJE – Za potrebe izrade dekorativnih stakala za tuš kabine, ali i kada Vam je potrebno stilski obrađeno parče stakla, posetite našu radnju, predložite motiv, i mi ćemo ga oslikati na staklu, metodom peskiranja. Radi se o metodi prskanja stakla peskom, koji se pod pritiskom usmerava ka staklu na kojem ostavlja trag u vidu različitih gravura. Pritom, staklo ne gubi na svojoj funkcionalnosti i ne postaje lomljivije, a postaje izuzetan estetski detalj u svakom enterijeru.

TERMOSTAKLA – Za postizanje efekta staklene bašte i samim tim, ostvarenje znatnih ušteda na računima za grejanje, predlažemo ugradnju termostakala. Termostakla se sastoje iz nekoliko slojeva stakla, razdvojenih elastičnom ili krutom vezom, i idealna su za postavljanje na prozorima, vratima, pa i fasadama stambenih i poslovnih objekata.

Pozovite nas, Vi zaslužujete da imate lep pogled kroz svoj prozor!

Komentari

Ostavite odgovor