Staklorezac Staklo Miki

Staklorezac Staklo Miki

Podaci

Bulevar Despota Stefana 68a Palilula , Beograd 064/280 14 21 staklomiki64@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Nekada smatrano za hladan i bezlični material, današnje prisustvo stakla u formi velikih prozora i ogledala nametnulo se kao idealan estetski momenat u uređenju životnog i poslovnog prostora. Osim što pruža osećaj komfornosti i vizuelno uvećava prostor, mogućnosti za njegovo oblikovanje i obradu skoro da su beskonačne. Za razliku od ostalih materijala, staklo ne stari i nakon mnogo godina i dalje može imate izgled kao prvog dana.

Priznaćete da u svom domu nemate prostorija, koje nisu oplemenjene barem nekim komadom stakla. Bilo da se radi o stilskom ogledalu, tuš kabini, vratima od balkona… ne bi bilo isto bez njih!
Zahvaljujući kompletnoj opremljenosti staklorezačke radnje Staklo Miki i dugogodišnjem iskustvu majstora, na Vaš zahtev, od običnog komada stakla će napraviti pravo malo umetničko delo… ili, veliko! Na Vama je da odlučite a, osim krajnjim rezultatom, bićete zadovoljni i veoma atraktivnim cenama.

URAMLJIVANJE I RAMOVI
Ne ustručavajte se da iz bogate ponude unikatnih ramova sa duborezom odaberete onaj pravi, koji će upotpuniti lepotu Vama dragih slika ili, možda, bakinih goblena. Jer, slika bez pravog rama je kao lepo lice, ali sa lošom frizurom!

Ljubazno osoblje će Vam svojim stručnim savetima pomoći da odaberete onaj pravi ram, a iskusni majstori uramiće doneseni rad.

SVE VRSTE STAKALA
Uređujete svoj dom ili kancelariju i potreban Vam je prozor? Ukoliko se odlučite za usluge stakloresca Staklo Miki, na raspolaganju imate sve vrste stakala za prozore. Klasično flot, diskretno mat ili možda, sigurnosno staklo. Potrebno je da imate jasnu predstavu po pitanju namene, izdržljivosti, cene. Standardne ili dimenzije po Vašoj meri su dovoljan podatak, a iskusni stakloresci će uraditi sve ostalo.

TUŠ KABINE I BALKONSKA VRATA
Gore pomenuto mat staklo sve je traženije u izradi tuš kabina po meri, kojim ćete sebi obezbediti svu potrebu privatnost.

Ukoliko od svog balkona želite da kreirate jedinstven prostor, ali i obezbedite funkcionalnost, estetski privlačan izgled i termo izolaziju, topla preporuka su balkonska vrata, koja će proširiti Vaš dnevni boravak i povećati količinu svetlosti u prostoriji.

Široka ponuda, ali izbor je jasan – Staklo Miki.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovani,

Obraćam vam se ispred Instituta za mentalno zdravlje potrebno nam je uramiti plakat 
dimenzije 35×56 cm. Molim vas da nam dostavite ponudu za ovu uslugu.

Srdačan pozdrav, 

Sanja Mitić

Odgovori