Tuš kabine i paravani po meri Glass Urban

Tuš kabine i paravani po meri Glass Urban
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

S obzirom na to da će ovo leto, kako trenutno stoje stvari, većina stanovništva provesti u Srbiji, možda je pravo vreme za (pre)uređenje vašeg doma i realizaciju svega onoga za šta do sada niste imali vremena.

Bilo da vam je dosadio dosadašnji raspored u stanu, kući, kancelariji, lokalu ili u nekom drugom objektu, želite da osvežite prostor makar sitnicama, a možda i da napravite potpunu tranformaciju ili, s druge strane, opremite Vašu novu nekretninu prema najmodernijim standardima – Glass Urban je prava adresa za Vas.

O nama

Firma Glass Urban posluje sa više od 30 godina iskustva, a u sklopu našeg dugogodišnjeg rada i Vaših potreba usavršili smo izradu tuš kabina, obloge zidova, zastakljivanje terasa, kuhinja i svih ostalih proizvoda od stakla.

Staklo je oduvek bilo pojam modernog, ali i najpraktičnije za održavanje. Više ne morate samo maštati o tome da i Vi imate moderan prostor koji će, osim što će izgledati savremeno, uštedeti i Vaše vreme i, što je najvažnije, novac.

Sve što zamislite od stakla – mi ćemo napraviti!

 

Tus kabine i paravani po meri Glass Urban Beograd

 

Vršimo izradu:

– tuš kabina
– kuhinja
– ogedala
– staklenih polica za kuhinju, dnevnu sobu, kupatilo
– staklenih ograda za spoljašnje/unutrašnje stepenište
– staklenih paravana i ostalog

 

Kuhinje

Staklene obloge postale su glavni detalj današnjih kuhinja. Prostor će biti modernizovan i izuzetno lak za održavanje. Boja, dezen, slika, sve je po Vašem izboru i usklađeno sa enterijerom kuhinje.

 

Tuš kabine

Vršimo izradu tuš kabina po Vašim merama i željama. Koristimo kaljeno staklo od 8mm, velikog kvaliteta i otpornosti. Okovi i ostali delovi su od inoxa, visokog sjaja. Mogu biti peskirane, u boji – ili kako god zamislite.

U našoj proizvodnji ne koristimo plastiku i vršimo montažu.

 

Tus kabine i paravani po meri Glass Urban Beograd

 

Ogledala

Pored ogledala za spavaću sobu, hodnik, frizerski ili kozmetički salon, ili nešto drugo, nudimo veliki izbor ramova za ogledala – od klasičnih pa sve do barkonih modela.

 

Posebno je važno napomenuti da merenje pre montaže ne naplaćujemo, a naš tim dostupan Vam je na sajtu, Fejsbuku i Instagramu (@glassurban) – 24 sata dnevno.

U moderno doba, koje sa sobom donelo niz promena u uređenju savremenog prostora, uživajte i Vi u Vašem modernom domu u kojem svakodnevno boravite.

Komentari

Ostavite odgovor