Staklorezačka radnja Milić

Staklorezačka radnja Milić

Podaci

Narodnih heroja 4 Novi Beograd , Beograd 066/523 15 61 https://www.instagram.com/milic_glass
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zamislite samo situaciju da nemate ogledalo u svom domu. Teško, zar ne? Nismo ni svesni koliko se puta dnevno pogledamo u ogledalo ili neko staklo, čak i onako samo u prolazu. Činjenica je da staklo čini naš prostor elegantnijim, bilo gde da se nalazi i za bilo koju svrhu da je – praktičnu ili ukrasnu. Danas je staklo primenjivo u gotovo bilo kom prostoru i možete ga kombinovati uz svaki nameštaj.

 

Kad kažemo staklo, odmah u glavi zamišljate modernu tuš-kabinu bez koje je kupatilo danas nezamislivo ili najmoderniju kuhinju u kojoj će staklo imati posebnu ulogu?

 

Staklorezacka radnja Milic Beograd

 

Znate tačno gde biste stavili staklo sa ukrasim dekorom ili gde biste dodali sitne staklene površine kako biste razbili monotoniju prostora? Uglavnom, imate sve ideje u glavi, ali ne znate i kako da ih realizujete…

 

Imamo odgovor za vas! Vaše je samo da zamislite, a za sve ostalo pobrinuće se staklorezačka radnja Milić, koja već godinama uspešno posluje u ovoj oblasti.

 

Šta možemo učiniti za vas?

– štampa na staklu

– paravani za kade

– tuš kabine po meri

– staklene ograde

– ramovi i ogledala

– obrada stakla

– peskiranje stakla

 

Staklorezacka radnja Milic Beograd

 

U najkraćem roku i po povoljnim cenama staklorezačka radnja Milić pobrinuće se da dobijete željeni proizvod, ali i novi izgled prostorije kakav ste želeli.

 

Spojite lepo i korisno, elegantno i moderno, i uživajte u potpuno drugačijem ambijentu Vašeg prostora.

Komentari

Ostavite odgovor