Staklorezačka radnja Kristal Staklo

Staklorezačka radnja Kristal Staklo

Podaci

Ozrenska 102 Voždovac , Beograd 011/347 40 61, 011/347 70 80
063/212 597
https://kristalstaklo.com staklokristal@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Na samu pomisao na selidbu, renoviranje ili opremanje stana pada vam mrak na oči, zar ne? Eh… Dobro poznate muke koje smo svi bar jednom prošli i koje jedva čekamo da prođu, pa da konačno uživamo u svom novom prostoru.

 

A tek muke oko pronalaska idealne kuhinje ili kupatila? Suočili ste se sigurno i sa time, i ukoliko nemate jasnu predstavu u glavi šta želite – niko vam ne bi bio u koži.

Nema potrebe da „iskačete iz svoje kože“ i pomišljate: „Ma, šta mi je ovo trebalo“, jer uz prave stručnjake koji će posao odraditi provereno i dati vam i neki predlog, ništa nije tako strašno i nema potrebe da očajavate.

 

Staklorezacka radnja Kristal Staklo Beograd

 

KUHINJE

 

U redu, znate da želite modernu kuhinju, po meri, što praktičniju i što lepšu da vas mami toliko da poželite ceo dan provesti u njoj, ali ne znate ništa dalje od toga… Ne brinite, i to je sasvim dovoljno za početak.

 

Neizostavni deo savremenih kuhinja svakako je staklo – žene će reći da ne znaju kako su živele ranije bez njega. Prošlost je prošlost, a staklene kuhinje sadašnjost i očigledno jedna duga budućnost, budući da su sve zastupljenije.

 

Glavni pečat vašoj kuhinji daće upravo staklo, bilo dekorativno ili ono jednostavnije – kako god ga vi zamislili.

 

Kristal Staklo nudi vam veliki izbor i jednih i drugih stakala i realizuje ama baš sve vaše ideje – kako za kuhinju, tako i za kupatilo – dve najvažnije stvari svakog stambenog prostora.

 

 

Staklorezacka radnja Kristal Staklo Beograd

 

O NAMA

 

Firma je osnovana 1995. godine, kao zanatska radnja za pružanje staklorezačkih usluga. Dugogodišnjim radom i investiranjem, prerasla je u firmu koja snabdeva veliki broj klijenata. Od samog početka vrši neprekidna ulaganja u najnovije tehnologije proizvodnje i prerade stakala, čime je dostignut visok stepen obrade svih vrsta stakala najnovijom tehnologijom, tj. mašinama renomiranih svetskih proizvođača: BOVONE, SCHIATTI ANGELO, FOREL, BAVELLONI, FRATELLI PEZZA…

 

Kristal Staklo je od samog početka tržišno orijentisan i zahvaljujući kvalifikovanom i stručnom kapacitetu zaposlenih, izrađuje planove i pronalazi najbolja rešenja za svoje klijente.

 

Ono što izdvaja Kristal od drugih je konstantno unapređivanje ponuda i usluga, a pristup poslovanja je fleksibilan, pa tako omogućava i lakše kontrolisanje troškova.

 

 

USLUGE

 

– izrada stakla za kuhinje po želji i meri

– izrada staklenih tuš kabina, takođe po želji i meri

 

No, da se vratimo na staklene kuhinje, u kojima KRISTAL nema konkurenciju.

 

Želite da kažete zbogom keramičkim pločicama, ali i dalje se dvoumite, jer ne znate koje su prednosti stakla u kuhinji. Mi ćemo vam reći:

 

  • moderan izgled i dizajn po vašoj želji
  • nema razdvajanja fugnama – slika je prikazana u celosti
  • lakše se održava (buđ i prljavština između fugni postaje prošlost)
  • brza i precizna montaža
  • staklo za kuhinju je otporno na visoke temperature
  • staklene obloge se izrađuju od kaljenog stakla visokog kvaliteta.

 

Na vama je da izaberete boju, print ili nešto treće, a staklo vam pruža bezbroj mogućnosti za kombinovanje sa kuhinjskim elementima. Dakle, vaše je samo da budete kreativni, a sve ostalo prepustite KRISTALU.

 

Staklorezacka radnja Kristal Staklo Beograd

 

STAKLENE TUŠ KABINE

 

Pored kuhinje, kupatilo nam je i te kako važno, budući da je i to prostor u kojem provodimo dosta vremena, pa volimo da ga opremimo najlepše i najsavremenije. U njemu se i relaksiramo, meditiramo, pevušimo, imamo svu slobodu…i šta sve ne radimo.

 

Kade su prevaziđene – tuš kabine odavno su preplavile tržište, a zauzimaju i daleko manje prostora. Naravno, jako je važno da kupatilo bude opremljeno po meri, pa tako i da staklena tuš kabina bude savršeno uklopljena.

 

Prave se od kaljenog stakla, pa ne morate brinuti za bezbednost. Staklo može biti providno, u boji, matirano, staklo s nekim detaljima ili printom – na vama je da izaberete.

 

 

MODELI STAKLENIH KABINA – po vašoj zamisli i pristupačnim cenama:

– staklena tuš kabina s kadicom

– bez kadice – ugradnja direktno na pločice

– u potkrovlju – ugradnja specijalnih tuš kabina na kosi zid

– u uskom prostoru – koriste se specijalna rešenja za staklene tuš kabine

– u malom prostoru – tuš kabine sa kliznim vratima su idealan izbor

 

Staklorezacka radnja Kristal Staklo Beograd

 

U PONUDI SU JOŠ I SLEDEĆI PROIZVODI

 

– ogledala

– izlozi

– vrata

– laminirana stakla

– ograde i pregrade

– staklene fasade

– podovi i stepeništa

– nameštaj

– zidne obloge

– nadstrešnice i plafoni

 

Konačno, sada znate šta želite i jedva čekate da se upustite u ovu avanturu. Sada vam čak i ne izgleda tako strašno kao na početku, zar ne? Čim znate da će biti prelepo i da ćete uživati, nije problem “pregurati” period radova, a uz Kristal će oni trajati i kraće nego što mislite.

 

Ukoliko ipak imate neke neodumice i niste najsigurniji da je vaša ideja najbolje rešenje – stručnjači su vam na raspolaganju, i uz njihovu pomoć i ideje doći ćete do onog što priželjkujete.

Komentari

Ostavite odgovor