Sobna vrata po meri Anika

Sobna vrata po meri Anika

Podaci

Sutjeska VIII 19 Palilula , Beograd 061/240 88 42 anikasobnavrata@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

„Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore“, kaže poslovica, a kako je život prepun raznoraznih vrata pobrinite se da ona budu najkvalitetnija moguća.

Sobna vrata po meri Anika obezbediće vam najkvalitetnija moguća vrata, vrhunskog dizajna, bilo da su vam potrebna za stan, kuću, kancelariju ili bilo koji drugi prostor.

 

Sobna vrata po meri Anika Beograd

 

Vrata su naša specijalnost, zapravo, na njima smo doktorirali i želimo da svoje znanje, iskustvo i umešnost podelimo sa vama. Ukoliko znate šta želite – odlično, ukoliko niste sigurni – nema problema, a ukoliko ne znate ni odakle da krenete – nema potrebe za zabrinutost, jer mi znamo i nećemo vas ostaviti na cedilu.
Sva vrata koja nudimo, izrađena su po najvišim evropskim standardima, a izrađujemo ih po meri u standardnim i nestandardnim dimenzijama.
Nećete biti prepušteni sami sebi, jer vam naš stručni tim stoji na raspolaganju za sva pitanja i svu pomoć, a apsolutno smo sigurni da ćemo zajedno odabrati odgovarajuća sobna vrata za vaš prostor.
I da naglasimo, apsolutno sva vrata su dugog veka trajanja, što znači da je na vama da ih odaberete, a mi ćemo se pobrinuti da dugo godina više ne morate ni da razmišljate o njima.

U našoj ponudi su:

– Jednokrilna sobna vrata
– Dvokrilna sobna vrata
– Klizna sobna vrata
– Sobna vrata sa staklom
– Sobna vrata sa nadsvetlom

 

Sobna vrata po meri Anika Beograd

 

Sobna vrata po meri

Verujemo da vam je apsolutno jasno da sve što je potrebno da znate jesu mere. Zapravo, ni njih ne morate da znate, dovoljno je da nam pokažete prostor, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Bilo da su vam potrebna jednokrilna ili dvokrilna sobna vrata, klizna sobna vrata, sobna vrata sa stalkom ili nadsvetlom, mi ćemo se pobrinuti da dobijete baš ona koja želite. U ponudi imamo mnogo modela, raznog dizajna i vrhunskog kvaliteta, a naš rad je preporuka za sebe. Za jedno uvek možemo da garantujemo, a to je da nećete zažaliti ukoliko nam poklonite poverenje. I da, sva vrata su urađena od nakvalitetnijih materijala i po eko standardima.

I još…

– Vrhunski dizajn
– Klasična i moderna
– Dugog veka trajanja
– Odlično se uklapaju u bilo koji enterijer
– Ekološki opravdana
– Izradu po najvišim standardima
– Okov priznatih brendova
– Pravi odnos cene i kvaliteta

 

Sobna vrata po meri Anika Beograd

 

Dugoročna investicija

Kada birate sobna vrata, birajte ih tako da vam ni nakon godina i godina gledanja ne dosade. Za kvalitet ne morate da brinete, za to ćemo se mi pobrinuti. I imajte na umu da ih nećete birati svaki dan, tako da je važno da odaberete najbolji mogući dizajn. Sve ostalo je naša briga.

Komentari

Ostavite odgovor