ALU i PVC stolarija Pendžer Stolarija

ALU i PVC stolarija Pendžer Stolarija

Podaci

Vukosave Oljače 23k Voždovac , Beograd 063/843 52 04 pendzerstolarija@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tražite najkvalitetniju PVC stolariju za vaš dom ili poslovni prostor? Pendžer PVC i ALU stolarija je pravi izbor za vas!

Ukoliko želite da osvežite prostor u kojem živite ili radite, i opremite ga savremenim prozorima i stolarijom, a uz to i da uštedite električnu energiju tokom cele godine, Pendžer vam nudi najbolje rešenje.

 

O nama

Kompanija Pendžer osnovana je 1995. godine i bavi se prodajom, proizvodnjom i ugradnjom vrhunske PVC i ALU stolarije po meri. Više od 14 godina radimo sa iskusnim i stručnim zaposlenim licima, nudimo isključivo originalne profile, kvalitetnu i brzu uslugu, kao i poštovanje dogovorenih rokova, zbog čega se možemo pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata.

 

PVC i ALU stolarija Pendzer Beograd

 

Zaokružen proces rada izdvaja nas od drugih

 

Proces ugradnje PVC i ALU stolarije sastoji se iz tri faze. Započinjemo ga tako što prvo izlazimo na teren, kada naši inženjeri uzimaju sve potrebne mere vašeg prostora. Drugu fazu čini proizvodnja stolarije od profila i materijala po vašem izboru, nakon čega sledi i treća, završna faza – skidanje stare i montaža nove stolarije, uz profesionalne majstore koji će sve to učiniti pažljivo i efikasno.

 

PVC i ALU stolarija Pendzer Beograd

 

Uštedite električnu energiju

 

Osim što će vaš stambeni ili poslovni prostor dobiti sasvim nov, savremen izgled, ono što je posebno važno jeste da će vam omogućiti uštedu električne energije. Zaboravite prekomerna trošenja struje na dodatno hlađenje i grejanje prostora, jer uz naše proizvode garantujemo poboljšanje termo i zvučne izolacije objekta, a samim tim i manje račune.

 

ALU i PVC stolarija Pendzer Beograd

 

Naša ponuda

 

– Prozori i vrata od najkvalitetnijih PVC i ALU profila

– Komarnici

– Spoljašnje i unutrašnje roletne

– Okapnice

– PVC daske

– Krovne prozore

 

Zašto izabrati PVC stolariju?

 

Potrebno je je znati da PVC stolariju izrađujemo od inovativnog profila 76, koji predstavlja najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju PVC profila u dosadašnjem asortimanu. Zasnovan je na principu modularnog sistema, a karakteriše ga maksimalna fleksibilnost koja ispunjava sve zahteve klijenata. Lako se i brzo montira i, ono što je olakšavajuća okolnost – ne ostavlja tragove nečistoće ni veliki nered.

 

ALU i PVC stolarija Pendzer Beograd

 

Zašto izabrati aluminijumsku stolariju?

 

Aluminijumska stolarija koju izrađujemo za vas odlikuje se čvrstinom i postojanošću, zbog čega je najčešće preporučujemo za velike površine (vrata, izlozi, fasade i drugo). Nudimo mogućnost izrade prozora i vrata od najkvalitetnijih Alumil profila, takođe uz ekspeditivnu montažu iskusnih majstora.

 

ALU i PVC stolarija Pendzer Beograd

 

Učinite da vaš prostor zablista u novom svetlu, a tim naših profesionalaca omogućiće vam to u najkraćem roku i uz najkvalitetniju stolariju, uz koju će vam život biti lagodniji.

 

Veliki broj zadovoljnih klijenata naša je najbolja garancija!

Komentari

Ostavite odgovor