Stovarište građevinskog materijala TRM Promet

Stovarište građevinskog materijala TRM Promet

Podaci

Kralja Mihaila Zetskog 85A Batajnica , Beograd 011/373 32 15
063/601 855
trmpromet@hotmail.com

O kompaniji

Dugogodišnjom saradnjom sa vodećim proizvođačima građevinskog materijala, zaslužili smo reputaciju i poverenje velikog broja klijenata koje smo privukli i zadržali kompletnom ponudom građevinskih proizvoda, u skladu sa svim svetskim standardima. Proizvodi koje isporučujemo su izuzetnog kvaliteta, ali i po najpovoljnijim cenama, što možete i proveriti.

REZANA GRAĐA, OPEKARIJA, SALONIT PLOČE
Na lageru imamo širok asortiman suve rezane građe koju režemo po standardnim dimenzijama, ali i na zahtev kupca izlazimo u susret i režemo, precizno, po traženim merama. Nudimo rezanu građu, štafne 8×5, letve 3×5, daske colare, daske kratice. Kod nas možete pronaći i višeslojne lakirane OSB ploče, koje imaju široku primenu u izradi pregradnih zidova, nameštaja pa i izgradnji objekata od drveta, zahvaljujući izvanrednim mehaničkim karakteristikama i otpornosti na vlagu. Nešto povoljnije rešenje od OSB ploče je i daska colara, koja je može donekle zameniti, ali koja je podložnija napadima štetočina.
Naši zaposleni ljubazno će Vas saslušati i posavetovati Vas oko odabira odgovarajućeg tipa i dimenzija opekarije, koja Vam je neophodna za gradnju objekata, i koja će biti po Vašem ukusu. Sarađujemo sa renomirnaim proizvođačima crepa i cigle.
Potreban Vam je i cement? Ne brinite, jer i to možete naći kod nas, vrlo povoljno.
Ukoliko želite pokriti industrijski ili pomoćni objekat, nudimo moderne salonit ploče sa poprečnim presekom koji osigurava izuzetnu izdržljivost i veliku nosivost, i koje se danas izrađuju bez štetnog sastojka, azbesta.

DIMNJACI
Neizostavan deo mnogih domova i prostora je i dimnjak. Dobar dimnjak mora, u potpunosti, izvršavati svoju funkciju, a to je sprovođenje dima izvan prostorije. Naizostavan je element centralnog grejanja, kao i peći na čvrsto gorivo, i zbog toga je veoma bitno da za svoj dom obezbedite kvalitetan dimnjak, kao i sve prateće elemente koje, takođe, imamo u našoj ponudi, a to su: priključci, plaštovi, obloge, vratanca za dimnjake, rozetne, kape,….

BRODSKI POD
Seljački, masivni ili brodski pod, zajednički su naziv za podnu oblogu, izrađenu uglavnom od sledećih drvnih vrsta: hrast, jasen ili orah. Ugrađuju se uz pomoć urezanog nuta i pera, što instalalciju čini veoma jednostavnom. Kod nas se možete snabdeti najpopularnijom podnom oblogom, vrhunskog kvaliteta koja se svojim starinskim izgledom uklapa u svaki enterijer. Nudimo podove dimenzija: debljine od 15 do 20 mm, širine do 200mm i dužine do 2000mm.

Komentari

Ostavite odgovor