Gvožđara T.I.A. System

Gvožđara T.I.A. System

Podaci

Vojvođanska 402A Surčin , Beograd 011/441 42 34
064/117 65 78
cedojovanovic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
08:00
15:00
08:00
13:00

O kompaniji

Sav alat i opremu za Vas, možete pronaći već danas kod nas! Analiziranje tražnje i potreba koje se nameću na tržištu, omogućilo nam je da formiramo široku ponudu proizvoda, koja će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih kupaca. Širok asortiman, uz atraktivne cene i garanciju kvaliteta – sve to očekuje Vas u gvožđari T.I.A.

VODOVOD I KANALIZACIJA
Naša bogata ponuda artikala obuhvata i širok spektar materijala i alata, neophodnih za izvođenje radova na sistemima za dovod i odvod vode. Bilo da želite da otklonite kvar u kupatilu ili da tek izgrađujete vodovod i kanalizaciju, kod nas ćete pronaći sve, od slavina i gumica, pa sve do cevi.

ELEKTRO MATERIJAL
Veliki broj profesionalnih električara redovno se snabdeva kod nas, jer smo već potvrdili reputaciju radnje kod koje je uvek bogat izbor i konstantna raspoloživost svih artikala. Rasveta, kablovi, električne table, štekeri,… samo su deo naše bogate ponude.

BRUSNE I REZNE PLOČE
Ne zaostajemo u kvalitetu ponude ni kada je u pitanju brusni material. Brusne i rezane ploče spadaju u sastavni deo opreme za akumulatorske i električne alate. Među širokim izborom ploča različitih dimenzija i materijala izrade, kod nas ćete sigurno pronaći adekvatnu ploču za brušenje odnosno za sečenje metala i prohroma.

RUČNI I ELEKTRO ALAT
Makaze, bušilice, šlajferice, čekići… kvalitetan i pouzdan alat u velikoj meri će uticati na krajnji rezultat radova. Zato, snabdevajte se kod nas, jer nudimo 100-procentnu garanciju da Vas alat neće izneveriti u nezgodnom trenutku.

BOJE I LAKOVI
Prilikom uređenja enterijera ili eksterijera ne treba zanemarivati uticaj koji ostavljaju zidovi. Celokupan program za farbanje i krečenje potražite kod nas. Možete pronaći sve vrste boja i lakova u nijansama, koje vi odaberete.

SVE VRSTE ŠRAFOVA I EKSERA
Profesionalac ili ne – šrafovi i ekseri Vam uvek trebaju! Sigurno Vam se makar jednom desilo da želite da zakucate esker za neku sliku ili da hoćete da popravite nameštaj. Kod nas možete pronaći sve vrste i veličine šrafovskih elemenata.

Za naše kupce smo pažljivo odabrali samo najbolju ponudu. Uverite se i sami!

Komentari

Ostavite odgovor