Zastakljivanje terasa Terasko

Zastakljivanje terasa Terasko

Podaci

Radnička 51, lok. 15 Čukarica , Beograd 011/357 01 07
065/354 69 73
http://www.terasko.rs terasko.doo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
10:00
18:00

O kompaniji

Zastakljivanje terasa Terasko

Firma Terasko je usko specijalizovano preduzeće za zastakljivanje terasa i lođa, bašti hotela, restorana i kafića, ugradnju prozora, vrata, garažnih vrata i krovnih konstrukcija. U skladu sa vodećim svetskim trendovima, nastojimo da našim klijentima omogućimo najnovija ostvarenja, vodeći računa o odnosu cene i kvaliteta.

Sa željom da Vam obezbedimo bolju zvučnu i toplotnu izolaciju, oblast našeg delovanja je uglavnom aluminijumska stolarija s tim sto radimo i najkvalitetniju PVC stolariju, sve u skladu sa željama klijenata. Svi naši sistemi rade se sa završnom obradom, po sistemu “ključ u ruke”. Gradjevinskom obradom oko stolarije dovodimo Vašu terasu do savršenstva.

Svim svojim kupcima, Terasko nudi ORIGINAL GARDIAN stakla četiri godišnja doba, koja su trenutno najbolja na tržištu. Odgovarajuća toplotna izolacija važna je i leti, jer sunčevi zraci koji prolaze kroz staklo mogu znatno povećati temperaturu u prostoriji. Staklo koje koristimo u radu je izuzetnog kvaliteta i karakteriše ga velika postojanost. Takođe, sva naša stakla su punjena argonom i samim tim Vaša terasa će biti znatno bolje zvučno izolovana.

Terasko Vam na jednom mestu nudi brojna rešenja za zastakljivanje terasa koja će Vaš stambeni ili poslovni prostor učiniti privlačnim i pogodnim za boravak. Proizvodi za zatvaranje terasa koje nudimo zaštitiće Vašu terasu od kiše, prašine, snega, vetra, kao i raznih otpadaka. U našem radu bazirali smo se na proverene i kvalitetne sisteme koje ugrađujemo na veliko zadovoljstvo naših klijenata.

Ugradni asortiman firme Terasko čine:
– Sistem Todo Cristal – zastakljivanje bez profila; za ovaj sistem se možete detaljno informisati na www.teraskospanski.rs
– Vizyon klizno-preklapajući sistem
– Sliding Doors klizna vrata
– italijanski Gazebo šiber (klizni) sistemi sa dve, četiri i šest vodjica.
– Allumil Aero 900 sa dve i tri vodjice
– Allumil Exclusive 9200 sa dve i tri vodjice
– grčki Alumil harmonika sistemi
– grčki uskočno-klizni (kombi) sistemi …

Jedna od delatnosti naše firme je izrada krovnih konstrukcija koje izrađujemo u varijantama:
– Aluminijum-metal; lexan, klirit, tegola, sendvič paneli, pvc…
– Aluminijum-metal; kaljeno + pamplex staklo sa niskoemisionom folijom

Zahvaljujući tradiciji dugoj 25 godina, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, o čemu govori preko 2.500 zastakljenih terasa. Na sve naše radove dajemo garanciju od 5 godina, kao i garanciju na okove od 10 godina i garanciju na profile 20 godina.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani da li je moguce da se javite na 011 2392 797 ( Skola Dusan Krstic) za estimaciju zatvaranje terase potrebno je verovatno i natkrivanje.( konstrukcija vec postoji) Zaintersovan sam za hermeticko zatvarnje tog prostora. Ako je moguce javiti se za estimaciju u toku sutrasnjeg dana obzirom da moja majka ostaje u stanu jos par dana hvala unapred.

Odgovori