Adaptacije stanova Vel – Do

Adaptacije stanova Vel – Do

Podaci

Strugarska 2 Čukarica , Beograd 011/254 76 96
063/357 732, 064/353 44 94
szgr.veldo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Adaptacije stanova Vel-Do – Mi od bilo koje prostorije možemo napraviti baš ono što Vi zamislite i u dogovoru sa nama precizirate! Bogato iskustvo i brojne reference omogućavaju nam da sa ponosom ističemo svoju lidersku poziciju, brzinu i kvalitet usluge u oblasti radova na adaptaciji stambenih i poslovnih prostora.

Raspolažemo stručnim timom profesionalaca u svom poslu, koji funcionišu savršeno uigranu. Garantujemo da će posao biti završen u onom roku, koji smo Vam naveli. Mi znamo da adaptacija stambenog ili poslovnog prostora može biti prava glavobolja, ukoliko nemate prave ljude koji će to izvesti temeljno, profesionalno i na vreme. Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspeh i preporuka budućim klijentima!

Dosadašnji radovi potvrđuju izuzetne rezultate koje postižemo, izvodeći sve vrste radova u kući. Elektroinstalacija, rasveta, moleraj, gipsani radovi, spušteni plafoni, vodovod, izolaterski, parketarski, bravarski, limarski, fasaderski, zidarski i stolarski radovi čine da čitav proces adaptacije odradimo po principu ključ u ruke. Rado ćemo izaći na teren i sagledati stvar, kako bismo Vam dali najbolji savet oko toga kako da prostor prilagodite svojim potrebama.

Neki od projekata koji su nam povereni i koje smo uspešno završili vezani su za rekonstrukciju ekspozitura mnogih banaka, koje posluju na teritoriji Srbiji, a među njima i: ekspozitura Vojvođanske banke, Euro banke, Marfin banke, Erste banke, Alfa banke, Pireus banke, NBG banke. Svi oni rado će posvedočiti u kvalitet naših usluga.

Takođe, učestvovali smo i u adaptaciji mnogobrojnih privatnih porodičnih kuća širom Srbije i Crne Gore, rekonstrukciji Zavoda za sravstveno osiguranje širom Srbije, ali i marketa “Padina“ i “Žar“, koji posluju na teritoriji grada Beograda.
Naša ekipa je spremna za sve Vaše zahteve, koje će sa zadovoljstvom početi da realizuju! Na Vama je samo da nas kontaktirate.

Komentari

Ostavite odgovor