Mašinska obrada Kalka

Mašinska obrada Kalka

Podaci

Vojvođanska 80 Novi Beograd , Beograd 011/616 53 04
063/238 581
szmr.pr.kalka@gmail.com

O kompaniji

SZMR.PR.KALKA je osnovana 1980 godine sa idejom serijske proizvodnje mašinskih delova.
Osnivači – RADOVANOVIĆ BRANISLAV i SIN RADOVANOVIĆ GORAN.

Osnivač Radovanović Branislav je posao započeo sa već stečenim dugogodišnjim radnim iskustvom u Nemačkoj radivši u velikim i poznatim fabrikama kao sto su DAIMLER BENZ I KRUPP. Dolaskom u Srbiju imali su ideju da nemački način rada i kvaliteta dospe na naše prostore.

NAŠA FIRMA JE SARAĐIVALA SA MNOGIM MANJIM I VEĆIM PREDUZEĆIMA, A NEKA OD NJIH SU:
– Šmit Mrčajevci
– Koming inžinjering
– David Pajić Daka
– Invest zavod
– VTI (vojno tehnički institut)
– Agro komerc Velika Kladuša
– TIZ (Tekstilna industrija Zemun)
– Pamučni kombinat Beograd
– Sutjeska Beograd
– Caričin grad
– Zanatka zadruga univerzal Čačak
– Dinara
– Ekspert vez
– Feniks-građevinska zanatska zadruga
– Grafoprojekt
– HIP (Hemiska industrija Pančevo)
– Ikaterm
– Ei Pionir
– Galenika
– Coca- cola
– Šumadija
– Kolzec
– BMA inžinjering
– Minel
– Automatik Zemun
– Utenzilija
– Visaris
– KB plastika
– Block lock dors
– Wetrikom
– Zin Beograd
– Biodekor
– Miran san
– Balkan gradnja
Mnoge od ovih firmi nažalost danas više ne postoje dok mi svakim danom unapređujemo proizvodnju, što je takođe još jedan od pokazatelja naše profesionalnosti.

Danas firma pruža metalostrugarsko-glodačke usluge po zahtevu naručioca.

U okviru metalostrugarskih usluga radimo odnosno proizvodimo delove po uzorku (na primer izrada čaura, osovina, specijalnih zavrtnjeva i slično) ili tehničkoj dokumentaciji klijenta.
Proizvodimo od svih vrsta čelika kao i obojenih metala. Radimo na mašinama koje ispunjavaju i najveće zahteve kako u tehničkom tako i u fizičkom smislu.
Obrađujemo diskove, doboše, zamajce, korpe, izduvne grane (automobila, autobusa i kamiona), remontujemo glave motora automobila (obrada glave, ventila, siceva).

U okviru glodačkih usluga naši dometi su veliki ograničava nas samo gabarit mašine koji je na zavidnom nivou.

Ne možemo, a da se ne pohvalimo našom galanterijom. Za specijalne klijente sa istančanim ukusom naša radionica proizvodi krevete po uzoru na 19 vek. Po želji mogu biti mesingani, pozlaćeni ili od prohroma ili pak kombinacije. Takođe, u istom stilu, radimo i svećnjake sa gravurom po želji. Za sada se ograničavamo u osnovnoj ponudi na gore navedene elemente, ali pozovite ili još bolje dođite i recite svoju želju. Gotovo da smo sigurni da može biti sprovedena u delo.

Kontakt
Nalazimo se na Novom Beogradu, u staroj Bežaniji, u ulici Vojvođanska 80. Do nas možete doći autobuskim linijama 45, 71, 601. U neposrednoj blizini su i tramvajska stajališta 7, 9, 12, 13, a takođe i stajalište Beo-Voza „Tošin Bunar“.

Radno vreme
Radnim danom od 08-18h
Subotom od 08-16h

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Dali mozda imate neke poslove za univerzalni strug koje bi dali na usluzno struganje …? Posedujem strug PA22 i zivim u Opovu (tako da nismo mnogo udaljeni ako bi ostvarili neku saradnju ) imam 30god iskustva rada na strugu…..ocekujem bilo kakav odgovor ….veliki pozdrav

Odgovori

dobar dan dali ste zainteresovani za saradnju posto imam metalostrugarsku radionicu sa dugogodisnjim iskustvom ja sam iz markovca okolina velike plane. 0643216303… pozdrav

Odgovori

Postovani,
Da li mozete da napravite masinski vijak sa colovnim navojem ,upustena ph glava,crni ,25 mm ukupne duzine,precnika 6 mm.

Pozdrav,Jovan
Hvala

Odgovori

Ja sam Dusan Popovic,imam 25god,zivim u Beogradu..Po struci sam Masinski Tehnicar,imam 3.5 godina iskustva u masinskoj obradi..Radio sam na testerama za metal,radijalnoj i cnc busilici,i na Borveru IVL i Ceruti 160.. Praksu sam imao u cuvenoj firmi GOSA FOM smed.Palanka…Toliko o meni..Ako vam trebaju ljudi iz struke,javite mi… tel.062/84-92-013 Hvala u napred!

Odgovori

trazim posao. Pozanimanju sam metalostrugar,metalo glodac,brusac… imam 2 godine rada u struci… imam 20 god. mob, 0642883913

Odgovori