Reparacija i zaštita industrijske i komunalne opreme i objekata Korekt Protekt

Reparacija i zaštita industrijske i komunalne opreme i objekata Korekt Protekt

Podaci

Grge Andrijanovića 7/1 Palilula , Beograd 011/208 72 56
064/116 35 63
http://www.kemica-coatings.com/contact.php zika.vodenicar@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Reparacija i zaštita industrijske i komunalne opreme i objekata Korekt Protekt – Sertifikovani business partner/aplikator firme Henkel za programe polimer-kompozitnih materijala i tečnih metala brenda Loctite.

Kompozitnim (epoxy-keramičkim) materijalima rešavamo industrijske probleme korozije, abrazije, erozije, kavitacije, poroznosti, hemijskih uticaja na metalnoj opremi kao i brze i precizne reparacije.
Kompozitna struktura materijala sa visokim sadržajem keramike postiže izuzetne rezultate u zaštiti opreme od abrazije/erozije, produžavajući vek uređaja više puta, uz istovremeno smanjenje operativnih troškova održavanja, čime se ostvaruju velike uštede. Hemijski otpornim kompozitnim materijalima zaštićene konstrukcije ili posude, metalne i betonske, omogućavaju višedecenijsku pouzdanost i stabilnost.
Učvršćivanje nosećih konstrukcija i opreme pri montaži potpuno je pouzdano i dugovečno zalivanjem postolja kompozitnim materijalom Marine Chocking uz kompresionu snagu od 150 N/mm2 (15 kg/mm2).
Reparacije betona izvodimo i bez zaustavljanja pogona, površine u radu za svega par sati!
Radimo reparacije opreme kod koje je potrebna obrada sa egzaktnim tolerancijama kao što su obrade osovina, klipnjača, kućišta, valjaka, levaka i sl.

Od firme KEMICA-COATINGS (Fr) ovlašćeni smo i osposobljeni za primenu Polyurea-Urethane materijala za potrebe hidroizolacija, oblaganje podova (zidova), antikorozije, sanacije i zaštite metalnih i betonskih tankova, bazena, cevovoda, zidova, ventilatora, raznih vrsta krovova i sl, a mogu se primenjivati i u kontaktu sa pijaćom vodom i hranom. Materijal je vodonepropustan, a odlikuje ga izuzetna dugovečnost.
Moguće oblasti primene su: Zaštita od uticaja hemije, sanitarna higijena prostora, anti-termit barijere, postavljanje telefonskih kablova, zaptivanje i učvršćivanje poklopaca šahtova i slično, sigurna i trajna ugradnja šahtova, sanacija asfaltiranih površina, soft karpet tehnologija = elektrostatičko nanošenje tekstilnih vlakana preko polyuree za protivkliznu, antibakterijsku i estetsku podnu oblogu.

U cilju energetske efikasnosti i ušteda, primenjujemo najnovije termoizolacione nano materijale koji se nanose naprskavanjem ili premazivanjem. Superiorne karakteristike omogućavaju da 1 mm nanosa menja 5 cm stiropora, a moguće ga je primenjivati kako na zidovima tako i na metalnoj opremi, cevovodima i sl.

Pločasti Polyurea materijal sa umetnutim ojačanjem od metalne ili karbonske nano mrežice namenjen zaštiti od abrazije, možemo Vam isporučivati u tablama ili izradjene delove po Vašim crtežima. Naše dosadašnje iskustvo sa ovim materijalima je izuzetno dobro, izuzetno su otporni na abrazivne uticaje i na udare. Izrađene delove je moguće pritezati vijcima, sa metalnim umetkom se mogu i variti, a moguće ih je i lepiti epoxidnim materijalima ili PU materijalima.

Ovlašćeni smo zastupnik i serviser firme “HYTORC”-SAD proizvodjača hidrauličnih dinamometričkih alata- moment ključeva iz SAD-a, za teritoriju Srbije.
“HYTORC“ je godinama fokusiran na čvrste i sigurne navojne veze i inovator je na polju hidrauličnih dinamometričkih mašina u zadnjih 30 godina. Predstavljamo Vam nove Standarde u Tehnologiji Šrafljena za :
– SKRAĆENO VREME REMONTA i INTERVENCIJE U ODRŽAVANJU,
– POVEĆANJE SIGURNOSTI OPREME i RADNIKA.

Samo primenom pravilne Tehnologije Šrafljenja, korišćenjem prilagodljivih sistema alata i kompetentnih radnika, postiže se Tačnost, Kvalitet i Sigurnost kod navojnih veza.
“HYTORC” odgovara na sve ove zahteve i obezbedjuje kompletan način za Sigurno Odvijanje korodiranih vijaka i Sprečava greške prilikom zatezanja prirubnica.

Karakteristike i prednosti:
• tačna i jednaka sila zatezanja svih vijaka,
• postizanje makismalnog momenta do 110.000mm,
• rad na vijcima sa otvorom ključa do 180mm,
• jednako pritezanje zaptivke,
• siguran i pouzdan rad sa 1 radnikom,
• ušteda u vremenu popravke.

Distribuiramo opremu za rudarstvo grupacije WEIR MINERALS.

Komentari

Ostavite odgovor