Prikupljanje elektronskog otpada Green Dragon

Prikupljanje elektronskog otpada Green Dragon

Podaci

Potočka 15 Zvezdara , Beograd 064/402 18 46, 064/296 68 38 http://www.greendragon.rs office@greendragon.rs

O kompaniji

Firma GREEN DRAGON se bavi prikupljanjem električnog, elektronskog kao i ambalažnog otpada. Za ovu vrstu usluge poseduje Rešenje ministarstva za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja.

Saradnja se ogleda u preuzimanju prvenstveno električnih i elektronskih uređaja od fizičkih i pravnih lica, uz pružanje adekvatne dokumentacije o kretanju otpada, kako bi klijent bio bezbedan pred inspekcijskim nadzorom od strane ministarstva za zaštitu životne sredine prostornog planiranja i rudarstva.

Kod fizičkih lica dolazimo po pozivu i preuzimamo zastarele kućne aparate BEZ NAKNADE. Na ovaj način građani razvijaju ekološku svest, izbegavaju mogućnost da sami spuštaju svoje aparate pored kontejnera. Slanjem zahteva za preuzimanje EE otpada, u svoj stan puštate ovlašćeno lice naše firme, koja je registrovana u APR-u, čime Vam je bezbednost na znatno većem nivou nego kada pozovete nekog sakupljača sekundarnih sirovina sa ulice.
Zainteresovani smo da, sa kućnim savetima i skupštinama stanara, sklopimo ugovor o odnosenju električnog, elektronskog i ambalažnog otpada.
Postoji mogućnost prikupljanja ambalažnog otpada od ugostiteljskih objekata.

Deo novca koji dobijemo od prikupljenih sredstava doniramo u dobrotvorne svrhe, kako bismo pomogli onima kojima je pomoć neophodna.

Za više informacija pozvati 064/296 68 38

Komentari

Ostavite odgovor