Bravarska radnja ARG-SI

Bravarska radnja ARG-SI

Podaci

Miodraga Mijovića Kanta 13 Zvezdara , Beograd 064/152 51 88 stojadinovics@ikomline.net
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Bravarska radnja ARG-SI – Za bilo koji posao vezan za bravarsku delatnost, mi smo pravi izbor za Vaš stambeni i poslovni prostor! Zaštitićemo sve ono što želite smestiti iza rešetki ili metalnih zaštitnih vrata. Takođe, ukoliko Vam je potrebno zavarivanje nekog elementa od aluminijuma, prohroma, bakra i mesinga, na raspolaganju smo za sve dogovore.

BRAVARSKI RADOVI – Iza nas stoje godine iskustva u ovom poslu, a trenutno je uz nas veliki broj zadovoljnih klijenata koji će Vam rado posvedočiti i potvrditi vrhunski kvalitet naših usluga. Izrađujemo metalne konstrukcije, ali i elemente građevinske bravarije, bilo da je ona od crnog ili obojenog metala. Kako bi posao bio obavljen na obostrano zadovoljstvo, najpre ćemo izaći na teren kako bismo uzeli mere, saslušali Vaše predloge i sugestije. vaše zadovoljstvo nama je najbitnije!
Obratite nam se ukoliko su Vam potrebni bravarski radovi vezani za sledeće elemente:

– kapije
– ograde
– zaštitne rešetke za prozore i vrata
– metalna vrata
– nadstrešnice

Zahvaljujući iskusnim stručnjacima, naša radionica opremljena hidrauličnim presama, čeličnim turpijama, bušilicama i brojnom drugom opremom, svakoga dana je puna uposlenih radnika.

ZAVARIVANJE – Dobro je znati da se mi ne bavimo varenjem, već zavarivanjem! Vari se hrana, a mi zavarujemo sve od aluminijuma, prohroma, bakra i mesinga. Dobro je da znate!

Velika zastupljenost u domaćinstvu, ali u industriji, nametnula je potrebu za povremenim zavarivanjem predmeta od aluminijuma. Metodom elektrolučnog zavarivanja za vrlo kratko vreme rešavamo problem.

Prohromski limovi već su poznati u izradi auspuha, pa se stoga bavimo i njihovim zavarivanjem. Zahvaljujući našim aparatima, omogućavamo Vam uslugu spajanja inoksa, tanjeg od 0.5mm. Poznato nam je da se bakar pokazao kao odličan provodnik, ali ga srećemo i u obliku cevi za grejanje. Ukoliko Vam je potrebno zavarivanje bakarnih cevi, kao i obrada bez dodatnog materijala, sa metalnom četkom.
Na kraju, zahvaljujući opremi kojom raspolažemo, možemo Vam ponuditi i uslugu zavarivanje legure bakra i cinka – mesinga.

Pozovite nas!

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Koja bi cena bila za metalna vrata 200*80?

Odgovori

Imam burence za pivo 30 litara. Trebalo bi da se otbvori sa gornje strane. da li Vi to radite i koliko bi koštalo. S poštovanjem Nikola Panić

Odgovori