Kancelarijski nameštaj Office Shop

Kancelarijski nameštaj Office Shop

Podaci

Dimitrija Konjovića 18 Rakovica , Beograd 064/539 80 00 http://namestajzakancelarije.rs office@namestajzakancelarije.rs

O kompaniji

Želite da opremite i uredite kancelarijski prostor po najsavreminijim standardima, a nemate strpljenja ni vremena za obilaženje i traženje najbolje ponude koja će ispuniti svaku vašu zamisao? Odahnite, jer ste na pravom mestu.

 

Office Shop nudi vam najširi asortiman kancelarijskog nameštaja, a ono što je posebno važno – sve vam je dostupno uz samo jedan klik! Poslujemo putem online prodaje i štedimo vaše dragoceno vreme uz pomoć stručnog tima koji će odgovoriti na svako vaše pitanje ili zahtev, i potruditi se da u najkraćem roku dobijete željeno.

 

 

O nama

 

Office Shop je specijalizovana firma sa sedištem u Beogradu za prodaju kancelarijskog nameštaja, prilagođenog isključivo vašim zahtevima i potrebama. Osluškujemo ideje i želje klijenata, i odgovaramo na sve izazove standardnog poslovanja. Uz maksimalan kvalitet ugradnje od strane profesionalnih majstora, izrađujemo za vas kvalitetan, funkcionalan i praktičan nameštaj koji će vam služiti dugi niz godina.

 

Kancelarijski namestaj Office Shop Beograd

 

Prodajni asortiman

– Kancelarijski stolovi

– Konferencijski stolovi

– Klub stolovi

– Kancelarijske stolice

– Kasete sa fiokama

– Komode

– Police za registratore

– Ormari

 

Kancelarijski namestaj Office Shop Beograd

 

Usluge

 

 

– Besplatna isporuka za sve porudžbine na teritoriji Beograda

– Montaža na teritoriji Beograda

– Dostava na teritoriji cele Srbije

 

Internet prodavnica

 

Ono što je inovativno i zbog čega se Office shop posebno izdvaja jeste poručivanje nameštaja putem internet prodavnice, koje će vam znatno olakšati i uštedeti vreme i energiju. Takođe, porudžbinu možete ostvariti pozivom na telefon, kao i putem e-mail adrese office@namestajzakancelarije.rs

 

Garancija za sve naše proizovde je 2 godine.

Kancelarijski namestaj Office Shop Beograd

 

Moderno dizajnirana kancelarija i nova dimenzija vašeg poslovnog prostora, uz veliki izbor univera različitih boja iz naše ponude, više nisu daleka budućnost. Učinićemo da prostor u kojem provodite najviše vremena bude vaša oaza, u kojoj ćete biti spokojni i inspirativni za nove poslovne ideje.

 

 

Kancelarijski namestaj Office Shop Beograd

 

Više informacija možete pronaći na sajtu namestajzakancelarije.rs.

Komentari

Ostavite odgovor