Stolarska radionica Radojević

Stolarska radionica Radojević

Podaci

Nikole Grulovića 50a Zvezdara , Beograd 064/167 25 70, 064/393 77 74 nradojevic.88@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Životni standard i iskustvo u opremanju doma nalažu nam danas da sav nameštaj izrađujemo po meri, a ispostavilo se i kao najpraktičije u svakom smislu kako bismo dobili potpuni komfor i prostor kakav smo i zamišljali.

 

Pogotovo ukoliko se radi o zahtevnim projektima, što boljem uklapanju i maksimalnom korišćenju prostora, teško je pronaći odgovarajuće mere već gotovog nameštaja. Milion puta ste sigurno našli komad nameštaja koji Vam se baš dopada, ali ne odgovara…

 

Za sve ono što ste zamislili, u bilo kojoj prostoriji Vašeg doma, radnog prostora ili nekog drugog objekta, tu je stolarska radionica Radojević koja se bavi izradom nameštaja po meri i želji.

 

Stolarska radionica Radojević Beograd

 

PROIZVODNJA I IZRADA NAMEŠTAJA

 

Proizvodnja nameštaja Radojević je porodična radionica za izradu nameštaja od različith vrsta materijala, isključivo po želji i meri klijenta.

 

Zahvaljujući timu profesionalaca koji stoji iza stolarske radionice Radojević i koji je stečenim poverenjem ostvario ugled jedne od najboljih firmi za izradu nameštaja, nećete morati ni da nadgledate radove ni da budete skeptični oko ishoda. Dogovor će biti ispoštovan, a Vi zadovoljni u novoopremljenom prostoru.

 

PO MERI IZRAĐUJEMO:

 

– kuhinje

– ugradne ormare

– klizne plakare

– krevete

– stepeništa

– stolove…

 

Stolarska radionica Radojević Beograd

 

 

UZ NAŠU POMOĆ DO KOMPLETNO OPREMLJENOG ENTERIJERA

 

Ljudi obožavaju da ostave neki svoj pečat u svemu i da se njihov stil prepoznaje već na prvi pogled i odiše drugačije od ostalih, pa su tako najzadovoljniji kada im je dom kompletno opremljen po želji i potpuno autentično. Ali, možda nemate ni želje ni volje, a ni vremena da osmišljavate kompletan prostor, pa biste radije to prepustili iskusnijima?

 

Obradovaćemo Vas i u tom slučaju, jer stolarska radionica Radojević radi i kompletno opremanje enterijera.

 

Proizvodnja, izrada, opremanje… Na Vama je samo da se odlučite, a dogovor će biti ispoštvan u najkraćem roku.

Komentari

Ostavite odgovor