Uvođenje i servis grejanja Energododoš

Uvođenje i servis grejanja Energododoš

Podaci

Stanka Tišme 33 Zemun , Beograd 011/848 69 71
062/640 081
energododos@gmail.com

O kompaniji

Uvođenje i servis grejanja Energododoš – Naš uigran i profesionalni tim majstora obučen je i iskusan u obavljanju čitavog procesa, počevši od projektovanja, planiranja, ugradnje, pa sve do redovnog i vanrednog servisiranja svih tipova grejanja, pritom koristeći materijal i opremu pribavljenu od proverenih dobavljača. Za nama je 23 godine uspešnog rada, kao i konstantnog usavršavanja u procesu ugradnje i održavanja najsavremenijih sistema grejanja, koji se iz dana u dan pojavljuju na tržištu. Uz garanciju od 2-3 godine, pružamo Vam samo najkvalitetniju uslugu, i po Vašem pozivu dolazimo na adresu.

TOPLOTNE PUMPE
Budite i Vi deo onog stanovništva planete Zemlje koji je otkrio toplotni potencijal prirode, koja nas okružuje. Veoma povoljno i kvalitetno ugrađujemo i vršimo servisiranje toplotnih pumpi, sledećih tehnologija, koje su u upotrebi: vazduh-vazduh, voda-vazduh i voda-voda. Ove pumpe funkcionišu po principu “obrnutog frižidera“, pri čemu, izvlače toplotu iz vode, zemlje ili vazduha, i koriste je za zagrevanje enterijera.

POSTAVLJANJE KLIMA UREĐAJA
Samo jednim pozivom, ubrzo izlazimo na teren, i najpre vršimo uvid u prostor, koji ste predvideli za montažu uređaja. Nakon toga, pripremamo lokaciju, pomeranjem nameštaja, i dogovaranjem sa Vama o narednom toku i trajanju montaže. Po povoljnim cenama višimo i godišnje servisiranje klima uređaja, jer samo ispravan uređaj ostvaruje sve one uštede i povoljnosti, navedene od strane proizvođača.

VENTILACIONO GREJANJE NA GAS – 50% UŠTEDA GASA
Veoma popularno u svetu, a sve više i kod nas je i ventilaciono grejanje na gas. Veoma je isplativo, jer se bazira na tzv. zoniranom principu grejanja. Naime, ventilacioni odvodi su strateški raspoređeni po prostorijama, i Vi možete odrediti do kojih od njih će topao blagi vazduh biti distribuiran. Po dostizanju željene temperature, grejna jedinica prestaje sa radom.

PODNO, ZIDNO I PLAFONSKO GREJANJE
Velika grejna površina poda obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature, i to je jedan od argumenata za ugradnju podnog grejanja. Njegova instalacija je brza i laka, i vrši se montažom grejnih kablova tipa VCD. Sobzirom da su krvni sudovi u nogama najudaljeniji od srca, i da se najteže zagrevaju, podno grejanje nameće se kao najoptimalnije ljudskom telu.
Eliminišite podizanje prašine uzrokovano radom TA peći, kao i suv vazduh nastao radom radijatora, i ugradite zidno i plafonsko grejanje, montažom panela. Veoma je poželjno u zagrevanju prostorija gde nije moguće ugraditi podno grejanje, kao što su to kupatila ili stepeništa.

Naša topla preporuka je ugradnja grejanja kod servisa „Elektrododos“!

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Postovani, molim vas da posaljete kontakt telefon, kako bi dogovorili detalje.
Milos Dodos

Odgovori

Ja sam Bojan gajic iz Viseg suda u Beogradu. Imamo problem u nasoj zgradi u Timockoj 15, vlazi zid izmedju 4 i 5 sprata. Radimo po sistemu prikupljanja
tri ponude. Ako ste zainteresovani, molim vas da mi se javite.

Odgovori

Dobar dan
Kakve su mogucnosti kompenzacije,a u vezi uvodjenja grajanja?
Ja se konkretno bavim proizvodnjom radnih uniformi!!!
Hvala

Odgovori