FM Klima servis

FM Klima servis

Podaci

Dobanovački put 70A Zemun , Beograd 011/351 53 50
064/321 46 64, 060/321 46 64
http://www.fm-klimaservis.com miso.filic@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
10:00
16:00

O kompaniji

Zimi greje, a leti hladi! Prosto je nezamenjiva u onim danima kada Vam vremenski uslovi i temperatura vazduha ne idu na ruku. Bez odgovarajuće montaže, kao i nestručnim servisiranjem, čak i najkvalitetniji i najskuplji klima uređaj može postati neupotrebljiv i izložiti Vas nepotrebnom trošku.

O NAMA
Mi razumemo značaj koji za Vas i Vaš dom predstavlja prijatna atmosfera prostorije ispunjene svežim vazduhom odgovarajuće temperature, i zbog toga smo više od deset godina posvetili predanom radu i usavršavanju veština vezanih za montažu, demonatažu i servisiranje klima uređaja različitih tipova. Veliki broj fizičkih, ali i pravnih lica do sada nas je angažovao na poslovima ugradnje, servisa i popravke klima uređaja u domaćinstvu, popularnih kao SPLIT sistem, pa sve do najsloženijih projekata vezanih za ugradnju centralne klimatizacije i ventilacije u prostorima različitih namena.

Naši majstori poseduju godine iskustva, i konstantno se usavršavaju, prateći svetske trendove i razvoj novih uređaja za klimatizaciju. Možemo se pohvaliti prestižnim LG servis sertifikatom, izdatim od strane LG Akademije u Budimpešti, kao i EMERSON servis sertifikatom, zasluženim tokom obuke u Sloveniji. Svojim iskustvom garantujemo kvalitet, a učvršćujemo ga i dugogodišnjom garancijom na izvršene usluge.

PRODAJA, MONTAŽA I DEMONTAŽA
Preko našeg servisa, možete odabrati novi klima uređaj nekog od svetski poznatih brendova, uz konsultaciju sa našim stručnim osobljem, koje će Vam preporučiti uređaj, u skladu sa potrebama Vašeg prostora i raspoloživim budžetom. Pored garancije na sam uređaj, koja važi 5 godina, nudimo i garanciju na izvođenje radova. Na Vaš poziv, u najkraćem roku izlazimo na teren radi sagledavanja situacije i lokacije budućeg klima uređaja. Bez teškoća vršimo montiranje unutrašnje i spoljašnje jedinice, čak i na najvišim spratovima gradskih solitera. Po potrebi, vršimo i demontiranje uređaja, radi pomeranja na drugi zid Vašeg doma ili u slučaju preseljenja.

SERVIS I DOPUNA FREONA
Postoji veliki broj potencijalnih problema i kvarova na klima uređaju, ali samo jedan način da ih se potpuno rešite! Pozovite naš servis, i u najkraćem roku, izlazimo na teren i otklanjamo kvar. Bilo da se iz uređaja javlja kapanje, da se stvara led i sl. ne gubite vreme već nas odmah pozovite!
Preporučujemo redovan godišnji servis uz dopunu freona. Ne samo da ćete time očuvati rok garancije, već ćete dopunjavanjem rashladne tečnosti, freona održati funkcionalnost i efikasnost samog uređaja.

Naše usluge mogu koristiti i građani Sombora – ulica Vojvođanska 28, Riđica-Sombor.
Telefon: 025/856 024
Mobilni: 060/321 46 64
Radno vreme: 07 – 21h

Komentari

Ostavite odgovor