Servis klima uređaja i bele tehnike Dumil Frigo

Servis klima uređaja i bele tehnike Dumil Frigo

Podaci

Braće Jerković 127 Voždovac , Beograd 065/283 07 46 https://www.facebook.com/DumilFrigo/info?tab=overview dumilfrigo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Bilo da već posedujete klima uređaj ili ne, naša topla preporuka je da nas pozovete!

O NAMA
Godine radnog iskustva i brojni zadovoljni klijenti, učinili su nas specijalizovanim servisom za montažu, popravku i ugradnju klima uređaja gotovo svih poznatih svetskih proizvođača, poput Hainer, LG, Panasonic, Midea, Haier itd.
O nama govore i mnogobojni klijenti, korisnici naših usluga, koji nas sa zadovoljstvom preporučuju svim svojim prijateljima. Naš prioritet su brza, efikasna i kvalitetna usluga uz pristupačne cene i garanciju kvaliteta.
Svako ko nam je ukazao svoje poverenje, svojim predanim radom višestruko smo ga opravdali!

NAŠE USLUGE
Naš tim čine profesionalci sa bogatim iskustvom u svom poslu, u svakom slučaju spremni da reše problem koji imate sa klima uređajem, ili Vam ljubazno daju potpuno besplatni savet.
U najkraćem mogućem roku obavljamo poslove ugradnje i svih vrsta popravki klima uređaja. Tu je i neizostavni redovni servis klima uređaja na početku i kraju sezone korišćenja! Ne oklevajte da nam se obratite ukoliko su Vam potrebni:
– servis klima uređaja,
– popravka klima uređaja,
– instalacija i ugradnja klima uređaja,
– održavanje klima uređaja.

Takođe bavimo se servisiranjem svih vrsta električnih kućnih aparata, kao što su: TA peći, električni šporeti, bojleri, mali kućni aparati…
Na našem lageru u svakom trenutku nalazi se veliki izbor različitiih rezervnih delova za sve marke i modele klima uređaja!

Nedeljom radimo po potrebi, ukoliko obim posla to zahteva, ali i ukoliko je klijentu neophodna hitna intervencija!

U svakom trenutku, tu za Vas, Dumil Frigo!

Komentari

Ostavite odgovor