Keramika Gold

Keramika Gold

Podaci

Majora Zorana Radosavljevića 165 Batajnica , Beograd 063/705 75 44 keramicar063@gmail.com

O kompaniji

Priznaćete da kupatilo spada u prostorije, u svakom domu ili firmi, u kojima provodimo ubedljivo najmanje vremena. Međutim, čak i nakon tog kratkog vremena, osećamo se prijatnije, čistije, opuštenije. Zbog toga, naše kupatilo zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja prilikom uređenja i održavanja. Iako opremanje čak i kupatila minimalne kvadrature, predstavlja složene i, mnogima, novčano nepristupačne radove, ipak ne mora biti tako. Ukoliko posetite naš salon, naći ćete apsolutno sve što Vam je neophodno za izvođenje radova u kupatilu. Kada kažemo sve, mislimo – sve! Po povoljnim cenama, osim saveta i opreme vrhunskog kvaliteta nudimo Vam usluge profesionalnih keramičara i vodoinstalatera, koji po pozivu izlaze na teren i u najkraćem roku rešavaju sve Vaše probleme oko uređenja i funkcionisanja kupatilskih elemenata.

KERAMIKA
Verovatno ste čuli za keramičke, porcelanske i granitne pločice. Druge dve vrste se, zbog svoje velike čvrstine i mrazootpornosti, ipak više koriste za spoljašnju dekoraciju, kao i za mesta koja će biti pod velikim pritiskom, npr. za popločavanje nekih javnih prostorija i šetališta. Za uređenje Vašeg kupatila, toplo preporučujemo granitne ili keramičke pločice, velikog broja dezena i boja, za svaki zid i pod. Ne upijaju tečnosti, kao ni ulja i kiseline. Otporne su na povećanu temperaturu i lako se održavaju, a ukoliko postavljanje pločica poverite našim stručnim keramičarima, garantujemo Vam njihovu dugovečnost.

SANITARIJE
Postavljanje sanitarnih elemenata – lavaboa, WC šolja, bidea, trokadera, zahteva dosta posla, kao i dobre organizacije, kada je u pitanju pronalaženje mesta za njihovo montiranje. Zbog njihove povezanosti sa fiksiranim vodovodnim i odvodnim cevima, jednom postavljeni, elementi se kasnije teško premeštaju. Zato, pametno određujte gde ćete ih postaviti. Za sve ostale nedoumice oko nabavke sanitarnih elemenata, tu smo mi da ih rešimo!

OPREMA ZA VODOINSTALATERE
Imamo sve potrebne alate za Vašu delatnost. Počevši od cevnih i vodoinstalaterskih klješta, pa sve do alata za testiranje instalacija i proveru pritiska manometrom, kao pumpi za odgušenje kanalizacije. Jedno je sigurno – bićemo Vaš siguran partner u poslu i snabdećemo Vas svim neophodnim alatima, kako biste obogatili spektar vodoinstalaterskih usluga koje nudite.

Komentari

Ostavite odgovor