Stolarska radionica Tara

Stolarska radionica Tara

Podaci

Dr Ivana Ribara 115b, lok. 5 Novi Beograd , Beograd 011/428 00 15
064/570 48 82, 061/305 55 39
bgtara@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00

O kompaniji

NAMEŠTAJ PO MERI – Izrada, popravka, dizajn

Stolarska radionica Tara vrši izradu namestaja po meri prema sopstvenim ili autorskim projektima, i to:

  • kuhinje
  • pultovi
  • portali
  • plakari
  • stolovi
  • kupatila
  • dnevne i dečije sobe
  • biblioteke

Besplatna procena posla i projektovanje!

 

Stolarska radionica Tara Beograd

 

DEČIJE SOBE

U našoj stolarskoj radnji, posebna pažnja posvećena je deci i tinejdžerima. Veliki izbor komadnog nameštaja i kompozicija, vrhunskog dizajna – od romantičnih do modernih linija, daje Vam mogućnost da kreirate funkcionalan i maštovit prostor za vaše mališane. Naš jedinstveni koncept pruža Vam priliku da na jednom mestu pronađete sve što je potrebno za opremanje dečije sobe: kreveti, kreveti na sprat, ormari, komode, police za knjige, radni stolovi, stolice.

 

SPAVAĆE SOBE – KREVETI

Ne zaboravite da Vaše zdravlje, između ostalog, zavisi i od kvalitetnog sna. Zbog toga je veoma važno kakav Vam je krevet.

Koliko su funkcionalni i čine prostor elegantnim i lepim, uverićete se i sami.

Najbolji kreveti su svakako oni koji su stabilni i čvrsti, koji ne škripe i ne klimaju se, kao npr. od drveta (toplog prirodnog materijala).

 

Stolarska radionica Tara Beograd

 

AMERIČKI (KLIZNI) PLAKARI I ORMARI

Za maksimalno iskorišćen prostor u kome možete odložiti sve od garderobe, posteljine i drugih stvari najbolje rešenje je američki plakar. Oni se mogu izraditi po meri koja odgovara Vašem prostoru, mogu se ugraditi od plafona do poda, a od materijala kombinuje se aluminijum sa staklom ili ogledalima što plakare čini estetski modernim i urbanim. Kvalitet okova zavisi od proizvođača, kao i ogroman izbor kada su u pitanju boje i dezeni. Tako možete birati i boju kliznih vrata. Kod unutrašnjosti američkih plakara koristi se univer (debljina 18 milimetara) koji je kantovan ABS trakom za kantovanje. Ono što karakteriše univer je to što se lako i jednostavno održava, boje su mu postojane i otporan je na sve negativne uticaje.
Unutrašnjost američkog plakara možete osmisliti sami tako da sav prostor u njemu prilagodite Vašim potrebama, a možete se i konsultovati sa majstorom.

 

KUHINJE PO MERI

Bez obzira što je kuhinja u većini slučajeva najmanja prostorija u kući ili stanu kada govorimo o ulaganju reč je o velikoj investiciji. U prilog tome govore i najskuplje kuhinje koje su se mogle videti na Beogradskom sajmu nameštaja.

Ukoliko želite da što bolje i kvalitetnije iskoristite prostor namenjen za kuhinju, najbolje rešenje su kuhinje urađene po Vašoj meri. Cena kuhinje zavisi na prvom mestu od vrste materijala pa zatim i od veličine.

 

Stolarska radionica Tara Beograd

 

RADNI STOLOVI – KANCELARIJA

I radni prostor je često ograničen, te ga je potrebno pažljivo osmisliti, da bi svaki delić istog bio iskorišćen. Mi smo tu, da pomognemo u realizaciji Vaših ideja ili da Vam predložimo rešenje koje bi bilo uklopljeno u Vaš prostor, bilo da Vam je potreban kancelarijski sto, komoda, police ili orman za registratore.

 

Izrada nameštaja po meri i želji kupca, od pločastog materijala, uz poštovanje dogovorenog roka isporuke.

Komentari

Ostavite odgovor