Nameštaj po meri Drvoprof Plus

Nameštaj po meri Drvoprof Plus

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 499 Zvezdara , Beograd 064/818 40 18 http://www.drvoprofplus.rs drvoprof268@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Nameštaj po meri Drvoprof Plus je osnovan sredinom 1990. god.

Bavimo se izradom nameštaja po meri od iverice i medijapana. Za naše kuhinje po meri smo čak dva puta nagrađivani.

Prodajni deo čine dva salona u Beogradu. U našim prodajnim salonima možete pogledati modele naših kuhinja i informisati se o materijalima, okovima i ostaloj opremi za kuhinje. Sarađujemo sa Beolex-om, Bosch-om, Electrolux-om.

Proizvodnja se nalazi na Novom Beogradu. Posedujemo nove mašine za sečenje i kantovanje pločastih materijala i farbaru sa vodenom zavesom.

 

KUHINjE PO MERI

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model m-10

predstavlja kuhinje klasičnog stila, prefinjenog izgleda. Frontovi su izrađeni od farbanog medijapana koje krasi kanelura i na poseban način oborene ivice. Ovaj model kuhinja krasi ukrasni granc koji se može podstaviti samostalno ili sa rasvetnom gornjom pločom. Ukrasne piramide, gornji i donji venac, male fiokice i frontovi sa peskiranim ili običnim staklom čine ovaj model posebnim.
Kuhinje modela -m 10 su naš najprodavaniji proizvod, savršene su za sve one koji žele tradicionalnu, ali svijetlu i prozračnu kuhinju sa toplom i prijatnom atmosferom.

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model rustic-masiv

predstavlja kuhinje klasičnog stila, za sva vremena. Romantična, intimna i bezvremena atmosfera sa nostalgičnim osećanjem. Blaga sećanja na porodični život, toplo i udobno okruženje, vrednosti koje nikada neće biti zaboravljene su inspiracija ovog modela.
Frontovi su izrađeni od masiva hrasta, bukve, oraha ili jasena. Mogu se raditi u vise boja, u različitim završnim obradama.

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model rustic – mdf

kuhinja klasičnog izgleda sa mnoštvom detalja. Frontovi su rađeni od medijapana sa obradom koja se primenjuje kod kuhinja od masiva. Ako želite kuhinju visokog kvaliteta gde se vodi računa o svakom detalju onda izaberite ovaj model kuhinje.
Može se raditi u više boja sa završnom obradom mat ili sjaj.

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model – profilisane ručice

kuhinja modernog stila. Frontovi su izrađeni od farbanog medijapana koje karakterišu čiste linije, zahvaljujući nedostatku ručica. Profilisana ručica je praktično i estetski ugodno rešenje. Ako želite savremeni izgled vaše kuhinje onda je ovo pravi model za vas.
Može se raditi u više boja sa završnom obradom mat ili visoki sjaj.

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model – blago oborene ivice

ako želite da vaša kuhinja bude moderna duže vreme, bez obzira na aktuelne trendove, odlučite se za ovaj model kuhinje.
Karakterističan po funkcionalnosti, jednostavnog dizajna i pruža mogućnost kombinovanja velikog izbora boja, sa završnom obradom mat ili sjaj. Lako se kombinuje sa furnirom ili univerom. Izbor ručica daje lični pečat ovom modelu.

 

Namestaj po meri Drvoprof Plus Beograd

Model – gola sistem

ovaj model kuhinja inspirisan  vertikalnim i horizontalnim linijama, čistih površina i oblika i minimalnog, ali i prefinjenog dizajna.
Za one koji vole geometrijski i minimalan stil ovo je pravi izbor.
Glavna karakteristika ovog modela je jednostavan front bez ručica. Otvaranje vrata omogućava gola sistem – okov koji doprinosi funkcionalnosti i estetici. Vrata mogu biti izrađena od farbanog ili furniranog medijapana i od univera. Različitih boja i dezena.

Komentari

Ostavite odgovor