Polovni nameštaj iz Holandije Euro Arbor

Polovni nameštaj iz Holandije Euro Arbor

Podaci

Njegoševa 1 Zemun , Beograd 011/375 79 24
064/911 04 41
http://www.euroarbor.com euroarbor@gmail.com

O kompaniji

Euro Arbor se bavi uvozom i prodajom malo korišćenog i polovnog nameštaja koji se doprema iz Holandije. Za 2,5 godine postojanja i rada uvezli smo i prodali nekoliko desetina šlepera raznog nameštaja, što potvrdjuje tražnju od strane naših kupaca. Zbog izuzetne potražnje kvalitetnog, malo korišćenog nameštaja, proširili smo asortiman i dobavljače i sada smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo nameštaj iz Holandije.

Šta karakteriše naš asortiman?
* Pre svega, to je izuzetan kvalitet izrade i kvalitet materijala od kojih je napravljen holandski nameštaj, što obezbeđuje dugotrajnost i stabilnost svakog komada.

* Naša ponuda je veoma raznovrsna u stilovima i dizajnu: stilske garniture, stilske vitrine i komode, masivni bogati komadi od punog drveta; rustična ručna izrada; kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; komode i vitrine interesantno dizajnirane; funkcionalne spavaće sobe; kuhinje sa kompletnim aparatima prilagođene svim prostorima; američki plakari vrhunskog kvaliteta i raznih dimenzija; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora; funkcionalno dizajniran radni i spavaći prostor za decu i mlade …

* Nameštaj iz naše ponude pažljivog je odabira i potiče iz gostinskih soba i kuća za odmor, što mu obezbedjuje stanje i izgled novog ili jako malo korišćenog nameštaja. Zadovoljstvo naših korisnika i dosadašnji rad bez reklamacija kupaca potvrda su naseg profesionalnog rada.

Naše kupce opredeljuje kvalitet izrade, različitost stilova i dizajna, kao i povoljne cene.

Izlazimo Vam u susret – Svi vidovi plaćanja u dogovoru sa Vama.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Poz
Da li imate krevet od hrasta za spavacu sobu 160cmx200cm

Odgovori

ПОШТОВАНИ

ЈА САМ ПРЕЗАДОВОЉАН АСОРТИМАНОМ ГАРНИТУРА ЗА СЕДЕЊЕ ЈЕР ОБОЖАВАМ ДРВО А ГАРНИТУРЕ СУ ВАМ ПУНЕ ЛЕПИХ ДРВЕНИХ ДЕТАЉА ШТО ГА ЧИНИ НЕОДОЉИВИМ И ПОСЕБНИМ.ЈЕДИНО ШТО НЕ ЗНАМ ЦЕНЕ ТИХ ГАРНИТУРА И ОСТАЛОГ НАМЕШТАЈА ТЕ ВРСТЕ СА ПУНО ДРВЕНИХ ДЕТАЉА.
ЖЕЛЕО САМ ДА ВАС ЗАМОЛИМ ДА АКО ПОСЕДУЈЕТЕ БИЛО КАКАВ КАТАЛОГ НАМЕШТАЈА СА ЦЕНАМА ДА МИ АКО ЈЕ ИКАКО МОГУЋЕ ПОШАЉЕТЕ,БИО БИХ ВАМ НЕИЗМЕРНО ЗАХВАЛАН.
МОЈА АДРЕСА ЈЕ:
НИКОЛА БЈЕЛОВУК
ЈАНКА ЧМЕЛИКА 123/СТАН 20/СПРАТ 5
21000 НОВИ САД

УНАПРЕД ХВАЛА !

Odgovori

Prodala bih trpzeraju od punog drveta boja hrasta
trpezarija se sastoji od dva dela trodelni stakleni i niži deo takođe trodelni .

Odgovori