Klizni plakari Vil Dizajn

Klizni plakari Vil Dizajn

Podaci

Jurija Gagarina 14L (Belville) Novi Beograd , Beograd 011/630 52 12
069/211 77 42, 069/211 77 46
http://www.vildizajn.com vil@ildizajn.com

O kompaniji

VIL DIZAJN je preduzeće koje su osnovali ljudi sa bogatim iskustvom u poslovima opremanja enterijera i proizvodnje nameštaja 2010. godine. VIL DIZAJN tim je udružio inžinjere, kreativce i istinske majstore, dobre ideje i savremene tehnologije. Ova raznolikost VIL DIZAJN tima obogaćuje našu ponudu i proširuje Vaše mogućnosti. VIL DIZAJN se bavi projektovanjem, izradom i montažom kliznih plakara, kuhinja i kompletnih enterijera. Kod nas možete dobiti rešenja za sve vrste Vaših prostora, kako stambenih tako i javnih, poslovnih i prodajnih, te ih opremiti po svom ukusu i u skladu sa svojim potrebama.

Klizni plakar je deo prostora ograđen lepim kliznim vratima, a ispunjen elementima koji na najbolji način zadovoljavaju Vaše potrebe i ideju o tome kako, gde i šta treba čuvati. Ovo je doslovce tako, jer se ne radi o serijskom proizvodu, već se svaki plakar posebno osmišljava i projektuje u skladu sa potrebama klijanta. Klizni plakari nisu rezervisani samo za odeću, već i za odlaganje i čuvanje svih ostalih stvari od podruma do krova, dakle u svakom delu ličnog, poslovnog, izložbenog, skladištenog i drugog prostora.

Garederobne sobe
Garderobnu sobu gotovo svako vidi kao idealno rešenje za odlaganje garderobe, verovatno zato što to i jeste tako. Garderobna soba je privilegija koja se dobija mudrim planiranjem prostora. Međutim, često i tamo gde nisu predviđene projektom može da se odvoji deo prostora za njih. Ovo treba imati u vidu pre nego što se odlučite za konačno rešenje.

Projektovanje, izrada i montaža kliznih plakara, kuhinja, dnevnih, spavaćih, dečijih i radnih prostora od pločastih materijala svih vrsta i završnih obrada.

Dodatni popust za stanare naselja „Stepa Stepanović“ i „Dr Ivan Ribar“ na usluge projektovanja, izrade i montaže nameštaja i enterijera.
Vil dizajn je preduzeće koje se bavi projektovanjem i izradom nameštaja i enterijera. Naša specijalnost su klizni plakari i oblikovanje prostora u duhu savremenog načina života. Zajedno sa nama možete unaprediti stanovanje, rasteretiti prostor, pronaći kutak za sve što Vam je potrebno i osloboditi više mesta za svakodnevni život.
Vil dizajn je našao pravu meru izmedju cene i kvaliteta, praktičnog i lepog i uvek nadje dobro rešenje za Vas.

ISKORISTITE SAJAMSKI POPUST! AKCIJA SE NASTAVLJA DO NOVE GODINE!
Klizni plakari do 2m već od 450€ u osnovnoj verziji. Kuhinje, dnevne sobe i još mnogo toga za Vaš enterijer;
Posebne pogodnosti za buduće stanare naselja „Stepa Stepanović“ i „Ivan Ribar“;
Posetite nas u našem salonu u Belvillu – Dobro došli :-)

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Najgora firma ikada! Izbegavajte ih u sirokom krugu. Uzece vam pare i isfuserisace na svemu sto moze da se zamisli. Jednom sam se opekao sa njima i nikad vise. Nadam se da ce brzo da se odvuku iz Belvila… Najobicnija bagra. Neljubazni, nestrucni i bezobrazni!

Odgovori