Podne obloge Smiljanić Komerc

Podne obloge Smiljanić Komerc

Podaci

Pukovnika Milenka Pavlovića 104 Batajnica , Beograd 011/787 01 47
064/859 02 23
http://www.smiljanickomerc.rs vpcbatajnica@smiljanickomerc.rs

O kompaniji

Počevši od 2003. godine, naša misija je praćenje trendova na tržištu opremanja enterijera. U našem proizvodnom programu, mesto je pronašla i proizvodnja velikog broja podnih obloga, prilagođenih pojedinačnim zahtevima i željama klijenata. Bilo da želite povoljnije ili malo skuplje rešenje, vrhunski kvalitet i dugotrajnost podnih obloga su zagarantovani.

LAMINAT
Laminatni podovi sve su češće rešenje prilikom savremenog uređenja doma ili poslovnog prostora. Sastoje se iz četiri sloja, što garantuje visoku čvrstinu i funkcionalnost. Moderan izgled, u kombinaciji sa lakom ugradnjom po principu klik sistema, čini laminat pravim rešenjem za Vaš prostor. U zavisnosti od otpornosti površinskog sloja, nudimo Vam laminate, idealne za primenu u domaćinstvima, poslovnim prostorima ili salonima sa velikom frekvencijom ljudi.
U prilici ste da iz velikog broja dezena i tekstura, odaberete laminatnu podlogu, koja će biti veoma otporna na habanje, vlagu i oštećenja, i savršena za opremanje enterijera.

SALSA PARKETI
Salsa višeslojne podne obloge izrađuju se od preko 30 različitih vrsta drveta iz svih delova sveta, i koje se mogu uklopiti u bilo koji enterijer. Poštujući sve ekološke standarde, postiže se izuzetna dugotrajnost, mogućnost lakog održavanja, kao i 100% prirodni izgled. Bez problema se postavlja na veliki broj ravnih i suvih podloga. Može se ugrađivati po T-lock klik sistemu, ili lepljenjem na podlogu. Ukoliko ste planirali da svoj enterijer utoplite pomoću podnog grejanja, bez problema možete ugraditi Salsa drvene parkete, jer ukoliko se ispoštuju svi tehnički zahtevi, drveni parket neće biti pod negativnim uticajem toplote.

SINTEROS PARKETI
Ovaj tip parketa se izrađuje od egzotičnih vrsta drveta, kao i od hrastovine, bukovine ili jasenovine. Troslojni parket pruža izuzezno atraktivan dizajn, prelep i prirodan izgled, koji se ne može porediti sa veštačkim materijalima. Možete biti sigurni da ste svom domu obezbedili ekološku podnu oblogu vrhunskog kvaliteta, za koju se odlučuju porodice širom sveta. Parket se montira po principu T-lock, koji se danas smatra neprevaziđenim. Daske parketa se međusobno spajaju na klik, bez korišćenja lepka, čime se postiže potpuna stabilnost parketa, a ivice i neravnine gotovo da su nevidljive. Na raspolaganju Vam je 12 različitih dezena, koji će se savršeno uklopiti u enterijer.

Za Vaše sigurno tlo pod nogama, ne ustručavajte se da nas kontaktirate!

Komentari

Ostavite odgovor