Prodavnica posuđa Mikom

Prodavnica posuđa Mikom

Podaci

Vidikovački venac 94B Rakovica , Beograd 011/234 30 39
063/840 83 03
misoarsenijevic@gmail.com

O kompaniji

Svaka kuhinja zaslužuje kvalitetno posuđe! Ma koliko Vam se kvalitetno posuđe činilo skupim, verujte da je to investicija koja će Vam se itekako isplatiti. Mi Vam svojim višedecenijskim iskustvom garantujemo da je, verovali ili ne, hrana pripremljena u ovakvom posuđu zaista ukusnija.

Posetite nas i Vi u nekoj od tri prodavnice koje se nalaze na Vidikovcu, Banjici i na Zvezdari.
– Vidikovački venac 94B – Vidikovac
– Paunova 16 – Banjica (011/398 49 82)
– Bul. Kralja Aleksandra 177 – Zvezdara (011/380 91 56)
– Stevana Filipovića 8 – Čukarica (011/402 91 78

U našim prodavnicama možete naći neki od sledećih proizvoda:
– Metalac posuđe,
– Luminarc,
– Thun – češki porcelan,
– Walther-glas – nemačko staklo,
– Dr. Oetker posuđe
– Simax vatrostalne posude,
– Solingen noževi.

Za koji god brend posuđa da se odlučite, rezultat će biti sočna i kvalitetno pripremljena hrana, prijatna za oko, ali i za nepce, bilo da se radi o crvenom ili belom mesu, povrću, plodovima mora ili nekoj italijanskoj pasti. Međutim, pri svakoj kupovini posuđa, preporučujemo da ga obavezno otpakujte još u prodavnici i pogledate da li se radi o materijalu adekvatnog kvaliteta, da li je ručka čvrsta i da li će moći da izdrži težinu svakodnevnog pripremanja hrane.

Pored keramičkog posuđa, sve su popularniji i noževi od keramike. Izuzetno su oštri i precizni pri sečenju, baš kao što je to slučaj sa običnim noževima, od čelika. Međutim, ne ostavljaju ukus metala na namirnicama, ne korodira i oštri se jednom u nekoliko godina. Možete ih nabaviti kupovinom Sollingen noževa koje nudimo u našem asortimanu. Zapamtite, ni najskuplje posuđe ne može popraviti ono što pokvari loš i tup nož.

Uz mogućnost plaćanja na više mesećnih rata, kod nas možete naći sve za domaćinstvo: inox posuđe, setove posuđa, šerpe, ekspres lonce, italijanski escajg, kristalne čaše, staklene čaše,
šolje za kafu, porcelan, činije, tanjiri, profesionalni noževi, male kućne aparate kao što su pegle, fenovi, mikseri,…

Ne oklevajte da nas posetite, jer svakog meseca organizujemo veliki broj sniženja i specijalnih ponuda, u saradnji sa našim dobavljačima, među kojima se nalazi i firma Metalac posuđe.

Komentari

Ostavite odgovor