Dubinsko pranje nameštaja Čistak

Dubinsko pranje nameštaja Čistak

Podaci

Novi Beograd , Beograd 065/219 62 04 cistak.rs@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Otkrijte Tajnu Čistog i Svežeg Prostora sa Dubinskim Pranjem Nameštaja

Da li ste ikada zastali da razmislite koliko prašine, bakterija i alergena se skuplja u vašem nameštaju tokom vremena? Čak i kada redovno čistite svoj dom, površinski slojevi često ne mogu da uklone sve štetne čestice koje se uvuku duboko u tkaninu nameštaja. To je gde dolazi u igru dubinsko pranje nameštaja, a mi u Čistaku smo tu da vam omogućimo osveženje vašeg doma kao nikada pre.

Revolucionarna Tehnologija za Čistiju Sredinu

Uz pomoć najnaprednije Kärcher mašine i profesionalne hemije, Čistak garantuje da će vaš nameštaj dobiti dubinsko čišćenje koje zaslužuje. Kärcher mašina omogućava temeljno i efikasno pranje, uklanjajući i najsitnije nečistoće iz dubljih slojeva tkanine. Bez obzira da li je reč o sofi, fotelji, stolicama ili tepihu, naša tehnika čišćenja osigurava da vaš nameštaj bude osvežen do savršenstva.

 

Dubinsko pranje nameštaja Čistak Beograd

 

Vaš Prostor, Vaša Sigurnost

Higijena je ključna za očuvanje zdravlja vaše porodice i stvaranje prijatne sredine za život. Dubinsko pranje nameštaja nije samo estetska procedura, već i važan korak ka održavanju higijene u vašem domu. Uklanjanjem alergena, bakterija i nečistoća iz dubine tkanine, smanjujete rizik od respiratornih problema i drugih zdravstvenih tegoba. Pored toga, čist nameštaj stvara prijatan ambijent koji pozitivno utiče na vaše raspoloženje i produktivnost.

Brzo, Efikasno, Profesionalno

Uz Čistak, dobijate ne samo vrhunsku uslugu dubinskog pranja nameštaja, već i praktičnost. Naš tim dolazi direktno na vašu adresu, pružajući vam udobnost i fleksibilnost da uživate u čistom nameštaju bez napuštanja udobnosti svog doma. Nakon što završimo sa pranjem, vaš nameštaj će biti suv za svega nekoliko sati, omogućavajući vam da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima.

Dubinsko pranje nameštaja je investicija u higijenu i udobnost vašeg doma. Sa Čistak timom na vašoj strani, možete biti sigurni da će vaš prostor blistati svežinom i čistoćom. Zakažite termin danas za sutra!

Cenovnik Dubinskog Pranja Nameštaja

  • Francuski ležaj: 2200din.
  • Sngl dušek jednostrano/obostrano: 1000-1500din.
  • Bračni dušek: 1600-2000din.
  • Baby dušek: 500/700din.
  • Kauč-bračni krevet: 1600din.
  • Trosed: 1800din.
  • Dvosed: 1500din.
  • Ugaona garnitura (po sedalnom mestu): 500din.
  • Ugaona garnitura (po jastuku): 200-250din.
  • Tabure: 400-800din.
  • Stolice: 150-250din.

Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u zavisnosti od veličine i stanja nameštaja. Kontaktirajte nas za preciznu procenu.

Komentari

Ostavite odgovor