LED rasveta Anteksol

LED rasveta Anteksol

Podaci

Kraljice Natalije 1 Savski Venac , Beograd 011/411 40 66
065/233 45 50, 062/226 414
http://www.anteksol.rs office@anteksol.rs

O kompaniji

Posetite nas na Facebook-u: Led Rasveta Anteksol

„Anteksol“ d.o.o je mlada i ambiciozna firma, u povoju. U mogućnosti smo da našem i tržištima u regionu, među prvima ponudimo Led rasvetu, po najboljim mogućim uslovima.

U našem maloprodajnom objektu nalaze se isključivo proizvodi Mass-light kompanije. Svetski priznat renome Mass light kompanije, kao proizvođača Led rasvete koji se ne zadovoljava postignutim, već radi na stalnom tehnološkom napretku proizvoda, bio nam je dovoljan razlog da se opredelimo da ovako kvalitetna rasveta bude deo ponude i na našem tržištu.

Anteksol d.o.o. čine mladi i perspektivni stručnjaci, sa samo jednom misijom – maksimalno prilagođavanje željama i zahtevima stalnih i potencijalnih kupaca. Mlada smo firma, ali je naše pojedinačno iskustvo i znanje u oblasti rasvete veliko. Za nedavno otvorenu firmu, moramo se pohvaliti činjenicom da smo u pregovorima sa većim brojem ugostiteljskih objekata u izgradnji, radi njihovog kompletnog opremanja Led rasvetom. Širok asortiman proizvoda u maloprodaji i veleprodaji, mogućnost da Vam ono što Vam treba a nije u našoj ponudi, nabavimo u najkraćem mogućem roku, brza isporuka većih količina proizvoda, ljubazno osoblje i spremnost svih nas da se potrudimo da se u svom domu osećate prijatnije i opušenije dovoljan je razlog da nas posetite i sami se upoznate sa proizvodima koji Vam mogu umnogome olakšati i ulepšati život. Spremni smo da pružimo smernice i savete vezane za prostor koji opremate, bilo da su u pitanju stanovi ili opremanje čitavih ugostiteljskih objekata. Naša najbitnija i najvažnija prednost u odnosu na druge kompanije iz oblasti led rasvete jeste dokazani kvalitet Mass-light proizvoda, uz niske i povoljne cene. Proizvodi su atestirani i pod garancijom.

Želimo da Vam pokažemo da smo spremni na svaki izazov i da sve Vaše brige oko osvetljenja bilo kog prostora ili objekta, mi, uz osmeh, rešavamo.

Komentari

Ostavite odgovor