Tepisi Venum

Tepisi Venum

Podaci

Belo vrelo 2 Čukarica , Beograd 063/859 80 40 https://venum.rs office@venum.rs
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Da li ste znali da reč tepih potiče iz nemačkog jezika i da označava tekstilnu oblogu za pokrivanje podova, a u nekim kulturama i zidova?

 

Danas ne možete ni da zamislite prostoriju bez tepiha – bilo da služi samo kao ukras ili da je u svojoj pravoj funkciji, kao zaštita od hladnog poda ili radi udobnosti. Nekada je tepih bio stvar prestiža, jer je oslikavao bogatstvo i moć njegovog vlasnika, ali stvari su se danas znatno promenile, pa ga više koristimo radi one dekorativne i estetske strane.

 

Izbor u 21. veku je nikad veći, pa čak i kada imate u glavi određenu zamisao, često ne umete da se odlučite na licu mesta. Bilo da opremate novi stan, renovirate stari ili samo želite da osvežite prostoriju, nije baš uvek jednostavno ni pronaći pravi tepih, koliko god se to činilo lako. Pa još kada treba pronaći i odgovarajuću dimenziju…

 

Eh, muke…ali, priznajte, to su one slatke muke!

 

Jasno je da niko ne želi pri kupovini da mu tepih traje godinu-dve, pa je potrebno voditi računa i o dobrom kvalitetu. E, tada na snagu stupaju VENUM tepisi, koji će vam olakšati posao, jer su za svačiji ukus i džep.

 

Tepisi Venum Beograd

 

 

U ponudi je veliki broj kvalitetnih tepiha različitih dimenzija i cena, a ukoliko ne umete sami da izaberete, tu je i stručno osoblje koje će vam pomoći pri odabiru savršenog tepiha za vaš prostor.

 

TEPISI SVIH OBLIKA, DEZENA, MATERIJALA

 

– tradicionalni, savremeni, dečji

– belgijski, turski, vuneni, čupavi

– pravougaoni, kvadratni, okrugli, ovalni…

– izbor klasičnih i modernih dezena, i izbor boja

 

Tepisi Venum Beograd

 

VIŠE OD TEPIHA

 

– PVC i vinil podovi

– itisoni

– veštačka trava

– otirači

– staze

– setovi za kupatilo

– garnišne

 

 

Zbog velikog izbora koji zadovoljava sve kriterijume, čak i ako ste neko sa istančanim ukusom, nema šanse da ovde ne pronađete nešto za vaš prostor.

Komentari

Ostavite odgovor