Dekoracije MG Sol

Dekoracije MG Sol

Podaci

Stojana Aralice 135 Novi Beograd , Beograd 062/216 335 http://www.mg-sol.com info@mg-sol.com

O kompaniji

Umetnička radionica MG-Sol bavi se uređivanjem životnog i radnog prostora kroz izradu pojedinačnih predmeta i dekorativnih celina. Naša uska specijalnost su manji prostori koje oplemenjujemo i dajemo im izrazito lični pečat, sa namerom da naručilac kroz njih dobije lični užitak i radost boravka, kao i da, na originalan način, naglasi i promoviše svoj posao, ideje, akcije ili svečanosti. Neobična maštovitost, atraktivnost i duhovita provokacija su način našeg pristupa svakom poslu ponaosob, što je donelo sjajne rezultate u institucijama kulture, restoranima, privatnim domovima, svadbenim i poslovno-promotivnim svečanostima.

Komentari

Ostavite odgovor

20 komentara

Poznavajući Gorana, znam da će svaki projekat, bilo da je mali ili veliki, prihvatiti sa jednakim entuzijazmom i u njega ugraditi deo sebe.

Odgovori

Dovoljno je poznavati Gorana i spoznati mir,odnos prema nematerijalnom kao i čistotu duše – neopterećene agresivnim kičom i neukusom sa kojim smo okruženi. Postojanje jedne ovakve ideje koja se i materijalizuje u konačnom obliku kao kompletan užitak za sva čula – čini me srećnijim i daje nadu da u društvu u kojem bitišemo – još uvek ima šanse da umetnost pobedi neukus !!!

Odgovori

When decorating becomes an art…then we are stand in front of these amazing examples of human creativity
A totally vanguardist proposal, that opens so many possibilities of improving your home, by giving an elegant, attractive and so personal style in any house.
I am absolutely amazed and fascinated!
The only trouble someone would have here… is making a choice!

Odgovori

имао сам прилику уживо видјети радове аутора…и упознати га
све похвале његовом односу и посвећеношћу према раду

Odgovori

Odlicno.. kreativo,lepo na oko, umetnost prava…

Odgovori

Fenomenalno, prefinjeno, toplo i očaravajuće! Svaka čast! Fali nam ovakvih radova u svim domovima…

Odgovori

VRHUNSKI :))) pozdrav od vege :))

Odgovori

Veoma lepe i dobre dekoracije, podizu ambijent na visi nivo

Odgovori

маштовито,креативно,квалитетно,бајковито и романтично….похвале аутору који даје душу простору у којем опредмећује своје идеје

Odgovori

Lepo je blaga rec.Sta vise reci,sem podrzati nastavak ovakvih kreacija… :)

Odgovori

Jako jako kreativni radovi, praceni visoko kvalitetnom izradom… interesantna izrada, neke sam video i uzivo i izgledaju veoma fascinantno i zanimljivo…

podrzavam i cenim ovakvu vrstu rada, jer mislim da je za ovako nesto potrebno veliko znanje, mnogo rada i truda da bi se kvalitet doveo na ovaj nivo!!!

Pozdrav! :)

Odgovori

Jednom recju, umetnost!

Odgovori

kada neko unese dusu i srce ne moze da ne da ovakav jedan rad…kada bi svaki umetnik na ovaj nacin pristupao svom delu svako bi ih cenio….radove sam licno videla …a impresija je neopisiva..samo napred…

Odgovori

Sjajne ideje, vrhunska kreativnost, sposobnost da se spoji nespojivo i iznad svega zlatne ruke umetnika! Ideja i realizacija na jednom mestu.

Odgovori

Радујем се што у мојој земљи постоји неко ко на овај начин доживљава животни и радни простор. Још више ме радује то што постоје људи који желе да живе и раде у оваквом окружењу.

Odgovori

Ovo se retko vidja,zaista izvanredni radovi

Odgovori

Prefinjen rad, za sve koji imaju ukus i pravu meru u zivotu

Odgovori

Jednom recju SJAJNO! :)

Odgovori

prelepi radovi, vidi se da su uradjeni sa dusom i da nije u pitanju samo cista komercijala

Odgovori

ovo je sjajan primer primenjene umetnosti. drago mi je da se neko i kod nas bavi ovakvom vrstom unutrasnjeg dizajna

Odgovori