Živeti sa biljkama

Živeti sa biljkama
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Da li se i Vama čini da su zelene površine sve zastupljenije u našim životima, bilo da se radi o stanu, dvorištu, firmi…i to Vas posebno raduje?

Cveće i zeleno bilje od pamtiveka su prava oaza za sva čula, a često i zanimacija koja nas opušta u svako doba. I život bez zelenila danas je gotovo nezamisliv, jer je to zapravo jedan prazan, neobogaćen život.

Voleli ili ne voleli zelenilo (a verujemo da nema osobe iz ove druge kategorije), priznaćete da ne ostajete imuni na raskošno uređeno dvorište, zelenilom ispunjen poslovni prostor ili dom prepun cveća i predivnih ukrasnih biljaka. Zelena boja opušta oči, to je već dobro poznata stvar, a pravo zadovoljstvo i uživanje je tek onda kada gledate kako nešto u Vašoj sredini, uz Vašu brigu i ljubav, raste i napreduje. Tačno je da je sve to jedna velika obaveza, ali zanemarljiva u poređenju s onim što Vam biljke vraćaju.

 

Ako ste baš u ovom momentu „zapeli“ oko uređivanja Vašeg prostora, dobro došli u svet s kojim ćete najlepše ŽIVETI SA BILJKAMA.

 

Ziveti Sa Biljkama Beograd

 

Pored korisnih ideja za oblikovanje Vašeg životnog prostora, na sajtu Živetisabiljkama.net pronaći ćete odlična i praktična rešenja za uređivanje kako dvorišnih, tako i najzahtevnijih vertikalnih vrtova na fasadama i krovnih vrtova (zeleni krovovi), a ono što je danas nezamislivo – sve informacije su potpuno besplatne i na Vama je samo da budete kreativni.

 

Ako Vam kreativnost ili uređenje zelenih površina baš i nije jača strana ili Vam trenutno ne ide od ruke, tu su besplatne konsultacije u trajanju do 30 minuta, ali, ukoliko Vi to želite, Živeti Sa Biljkama može preuzeti i voditi ceo posao za Vas. Tim vrhunskih i najkreativnijih stručnjaka u oblasti pejzažne arhitekture i hortikulure izrađuje najjednostavnije, ali i najzahtevnije projekte.

 

Živeti Sa biljkama je nastao na inicijativu Radivoja Bulatovića, rođenog 1987. godine u Beogradu, tada studenta Pejzažne arhitekture i hortikulture na Šumarskom fakultetu u Beogradu, u želji da stečena znanja i iskustva podeli sa svima kojima je to potrebno.

 

Uređivali su prostor najelitnijih restorana, tržnih centara, hotela, vodećih firmi i prodavnica najpoznatijih brendova.

 

„Živeti sa biljkama“ poseduje licence 373 – Odgovorni projektant za pejzažnoarhitektonsko uređenje slobodnih prostora i 474 – Odgovorni izvođač radova na pejzažnom uređenju slobodnih prostora.

 

Ziveti Sa Biljkama Beograd

 

USLUGE KOJE NUDI ŽIVETI SA BILJKAMA

– Konsultacije

– Izlazak na teren

– Idejni projekat

Tepih trava

– Održavanje i uređenje zelenih površina

– Održavanje zelenila u poslovnim zgradama

Krovni vrtovi (zeleni krovovi)

– Zidni vrtovi

– Vrtna oprema i mobilijar

– Zalivni sistemi i oprema

– Projektovanje zelenih površina dvorišta

– 3D vizualizacija

– Malč

 

NA RASPOLAGANJU SU STRUČNJACI ZA…

 

– Košenje trave

– Orezivanje žive ograde

– Sečenje grana i stabala

– Sakupljanje suvog lišća

– Zasnivanje travnjaka

– Kopanje/okopavanje

– Sadnju

– Zalivanje

– Prihranu

– Zaštitu bilja

– Zimsku službu

 

Ziveti Sa Biljkama Beograd

 

Drugi su već hvalili sajt „Živeti sa biljkama“, čiji je sam naziv već asocijacija na zeleni raj, pa budite i Vi oni koji ćete ispričati drugima svoju priču iz Vaše zelene oaze.

 

I kada se jednom naviknete na život sa biljkama, nikada više nećete živeti bez njih. Zamislite, ostvarite i uživajte.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,
Potrebno mi je sredjivanje dvorista. Obrezivanje tuja, vadjenje zbunova koji su osuseni, orezivanje zive ograde.
Nalazim se na Vozdovcu.
Srdacan pozdrav

Odgovori