Video nadzor i alarmni sistemi Protekt Sistem

Video nadzor i alarmni sistemi Protekt Sistem

Podaci

Cara Lazara 1 Obrenovac 064/289 29 48 http://www.protektsistem.rs office@protektsistem.rs

O kompaniji

Protekt Sistem d.o.o. je privredno društvo specijalizovano za projektovanje, montažu, održavanje i distribuiranje sigurnosnih sistema. Naš tim je sastavljen od mladih i obrazovanih stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, telekomunikacija i bezbednosti koji se konstantno usavršavaju kako bi uvek bili korak ispred najnovijih tehnologija.
Cilj nam je da klijentima obezbedimo kvalitetnu i potpunu uslugu, a svaka nova saradnja za nas predstavlja novi podsticaj. Trudimo se da profesionalnim radom, poštovanjem rokova i ugovornih obaveza opravdamo ukazano poverenje. Za kratko vreme smo stekli veliko iskustvo u primeni i implementaciji sigurnosnih sistema zahvaljujući kopmanijama i pojedincima sa kojima smo sarađivali, i još uvek sarađujemo. Težimo ka tome da usluge koje pružamo prevazilaze očekivanja naših klijenata, jer naša najbolja referenca jesu upravo zadovoljni klijenti.

Delatnost Protekt Sistem-a:

Video nadzor sistemi – analogni cctv i ip sistemi

Monitoring objekata sa udaljenih lokacija putem Interneta i mobilnih telefona

Alarmni sistemi – žični i bežični

Protivprovalni sistemi
Kontrola pristupa

Interfonski sistemi
Detektori prolaska
Rampe i automatika za vrata
Perimetrijska zaštita

Protivpožarni sistemi

Računarski sistemi i mreže

Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših usluga, budite slobodni da nas kontaktirate, a naši inženjeri će Vam rado izaći u susret i dati potrebne informacije.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Zovim u zgradi Matice Srpske br 57 stan 10 na 2 spratu Mirjevo zvezdara svi platili uvodjenje kamere sad je tv ne prikazuje od neljubaznog radnika na centrali potrazila sambr porta samo je zurlao nepristojno rekavsi ja neznam kosi ti a i ja neznam koje on i sto vam takvi xkhu slusalicj gubite ugled i reputacjjj ja necu da zkvem upravnika kamere su postavljene kad nije postojao te zelim da cjjem vaseg upravnika dami ukljuck v nad hvala veliko Lliljana Trpkovic

Odgovori

zdravo . pito bi za jednu molbu Marko Kojic je radio kod mene u pavlis video nadzor on poznaje nas sistem i on mi je podesavo na mobil IP adresu , ali sada je vise nemam posto mi telefon u kvaru i ne mogu da programiram na nov mobil da li mozete vi ili marko da mi kaze kako da registrujem na nov mobil pisem vam iz danske bitno mi je jako da mogu da vidim kucu .pozdrav Bogdan. izvinite na dugacak komentar

Odgovori

Postovani
neprijatno sam iznenadjena jer sam zvala ne znam koliko puta i obecali ste da cete doci
da namestite kvar, tj. ne mogu da izvucem snimak ni sa racunara ni sa TV-a sto mi je vrlo bitno..

Odgovori