Posteljine O’sseti

Posteljine O’sseti

Podaci

Bul. Mihaila Pupina 10V-Nova Crvenkapa lokal 28 Novi Beograd , Beograd 011/311 09 46
063/769 38 32, 063/399 579
http://www.osseti.com osseti@live.com

O kompaniji

Sama prodavnica, koja se nalazi na Novom Beogradu, očaraće Vas svojim nekonvencionalnim, romantičnim izgledom i možda čak i zbuniti asortimanom koji se nudi. Recimo samo da pored posteljina (u više od pedesest dezena), možete kupiti i prekrivače, moderno dizajnirane ćebiće kao stvorene za popdnevu dremku u dnevnom boravku, obradovati i svoje male prinčeve i princeze…. No, krenimo redom.

Posteljine O’sseti prilagođene su kako krevetima za dvoje, tako i onima koji spavaju sami. Kada odaberete dezen, imate mogućnost da, omah ili kasnije, kupite i dodatni čaršav, što priznaćete mali broj prodavnica nudi… Standardi posteljina O’sseti za bračne krevete su 160 × 200 cm za jorgansku navlaku, 160 × 220 cm za čaršav, a 60 × 80 cm je dimenzija jastučnica.

Ah, da, nismo Vam odali nešto što se do sada nije pravilo. Za bračne parove koji ne vole da se „svađaju“ oko jorgana, tu su odvojene bračne posteljine, dakle sve je isto, spavate u zajedničkom krevetu, ali svako ima svoju navlaku, svoj jorgan… dok se ne uželi onog drugog….

Vaše male prinčeve i princeze obradujte posteljinama sa Diznijevim junacima i omogućite im slatke snove sa Malom sirenom, Petrom Panom, ili već nekim drugim po njihovom izboru!

Komentari

Ostavite odgovor

8 komentara

Nedavno sam bila u vasoj radnji toliko lepote na tako malom prostoru, nisam imala dovljno novca da kupim ono sto zelim ali SAM UIVALA U LEPOTI uskoro dolazim.

Odgovori

dali iamte italijanske posteljine ali bez jorganske navlake

Odgovori

samo hocu da vam kazem da sam bila i u radnji i da je zaista divno, prijatan ambijent i veliki izbor posteljina i cebadi i odlicne cene :)

Odgovori

Interesuje me koliko je ova posteljina u dezenu zebre?Hvala unapred

Odgovori

e, ovo je super ………da ne poverujete, kao da sam u zemlji cuda, fenomenalan izbor

Odgovori

Ako zelite lepe snove, kupite bilo koju od ovih posteljina :)
Ja vec imam jednu :)

Odgovori

zaista prava radnja ako zelite nekoga ko vam je od velike vaznosti da obradujete………poklon koji niko ne ocekuje a bice oduzevljen…….

Odgovori

istu ovakvu posteljinu sam kupovala po tri puta skupljim cenama u Parizu….neverovatno, proverite….ja sam odusevljenja

Odgovori