Dekoracija doma Deluxe Decor

Dekoracija doma Deluxe Decor

Podaci

Majora Zorana Radosavljevića 160 Batajnica , Beograd 062/787 374 deluxe.decor999@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Iako je opremanje bilo kojeg enterijera slatka muka kojoj se unapred radujemo, čak i mesecima pre nego što konačno dođe taj dan, često dolazimo u situaciju da se hvatamo za glavu nakon neprospavanih noći i smišljanja kako urediti prostor.

 

Bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni, prostor koji planiramo da uredimo i te kako treba da bude po našem ukusu, ali sigurni smo da već znate – treba se naoštriti i strpljenjem, jer preko noći, nažalost, ništa neće „pasti“.

 

Oni koji posete DELUXE DECOR će postati pravi srećnici, jer će na jednom mestu pronaći baš sve što im je potrebno – bilo koji prostor da je u pitanju; od dekorativnih sitnica do neizostavnih i krupnih stvari.

 

 

Dekoracija doma Deluxe Decor Batajnica

 

 

DELUXE DECOR se nalazi u Batajnici, a pored bogatog tekstilnog programa nudi i raznovrsan galerijski program.

 

 

USLUGE DELUXE DECOR

 

– opremanje restorana

– opremanje hotela i svih ugostiteljskih objekata

– opremanje medicinskih prostora

– opremanje vrtića i igraonica

– opremanje Vašeg doma

– prodaja tekstila i tekstilne galanterije

 

 

Ulepšavanje Vašeg „kutka“ više ne mora biti noćna mora i ne morate više sate i sate provoditi u potrazi i smišljanju, jer ćete sigurno na licu mesta pronaći i više od očekivanog, te samim tim biti inspirativni da malo i „skrenete s puta“, odnosno probate i nešto novo, a opet moderno i kvalitetno.

 

Ukoliko Vam se na licu mesta rodi ideja i želja za eksperimentisanjem, a niste baš toliko hrabri i sigurni da bi i u konačnici bila odgovarajuća, uvek se možete obratiti ljubaznom osoblju za savet – kako kažu naš stariji, dve glave su pametnije od jedne.

 

Dekoracija doma Deluxe Decor Batajnica

 

Na kraju, možda ne može sve doći na svoje mesto preko noći, ali uz Deluxe Decor sigurno može brže i uz manje muke nego što ste očekivali.

 

Na našem Instagram profilu objavljujemo nove ideje i predmete koji su dostupni za dekoraciju vašeg prostora: @deluxe_decor_serbia

Komentari

Ostavite odgovor