Zavese Dekor Ideale

Zavese Dekor Ideale

Podaci

Jurija Gagarina 151G Novi Beograd , Beograd 063/480 660 https://www.instagram.com/dekor.ideale_beograd/ dekorideale@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dekor Ideale: Vaša Destinacija za Savršene Zavese i Draperije

U potrazi za vrhunskim rešenjem za opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora? Dobrodošli u Dekor Ideale, vašeg pouzdanog partnera za estetski i funkcionalno uređene prostore. Naša strast i posvećenost stvaranju savršenih enterijera rezultirala je širokim spektrom proizvoda i usluga koji će ispuniti sve vaše potrebe. Ostanite s nama dok vam predstavljamo šta sve možemo da ponudimo.

 

Zavese i Draperije – Unikatan Dodatak Vašem Prostoru

Kada je u pitanju opremanje stambenih i poslovnih prostora, zavese i draperije igraju ključnu ulogu. One ne samo da pružaju privatnost već i dodaju karakter i toplinu prostoru. Kod Dekor Ideale, stvaramo zavese i draperije koje će vas oduševiti. Naš asortiman obuhvata:

Različite Modele za Različite Ukuse

Neovisno o vašem stilu, kod nas ćete pronaći savršene zavese i draperije. Klasične, ekskluzivne, etno, ili dečije – izbor je vaš. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli da pronađete savršeni dizajn za vaš prostor.

 

Mehanizmi za Savršenu Kontrolu

Kontrola svetlosti i privatnosti je ključna, i zato vam nudimo različite mehanizme zavesa:

  • Paketo (Rimske) Zavese: Savršen izbor za eleganciju i jednostavnost.
  • Dan-Noć Zavese: Fleksibilnost i kontrola svetlosti u vašim rukama.
  • Panel Zavese: Moderno i funkcionalno rešenje za prostore različitih veličina.
  • Pliso Zavese: Savršeno za male prostore, pružajući jedinstven izgled i funkcionalnost.
  • Venecijaneri: Klasičan izbor za kontrolu svetlosti i privatnosti.
  • Trakaste Zavese: Dodajte teksturu i boju vašem prostoru sa ovim atraktivnim zavesama.

 

Besplatno Šivenje po Vašim Merama

Vaša potraga za savršenim zavesama završava ovde. Naše iskusne ruke besplatno će izraditi zavese po vašim merama, prilagođene vašem prostoru.

 

Kompletna Usluga – Od Ideje do Realizacije

Kod Dekor Ideale, nudimo sveobuhvatnu uslugu kako biste olakšali proces opremanja vašeg prostora:

  • Uzimanje Mera na Licu Mesta: Naši stručnjaci dolaze na vašu adresu kako bi precizno izmerili vaše prozore i vrata, osiguravajući savršeno pristajanje zavesa.
  • Davanje Stručnih Saveta: Nismo tu samo da prodamo proizvode. Naš tim će vam pružiti stručne savete o izboru boja, materijala i dizajna koji će najbolje odgovarati vašem prostoru.
  • Postavljanje Zavesa: Nakon što izaberete savršene zavese, prepustite nama instalaciju. Naši stručnjaci će brzo i precizno postaviti zavese kako biste odmah mogli da uživate u svom novom enterijeru.
  • Ugradnja Garnišni: Ne brinite se o detaljima. Mi se brinemo o svim fazama procesa, uključujući i montažu garnišni.

 

Dekor Ideale – Vaš Partner za Savršen Enterijer

Pored našeg širokog izbora zavesa, draperija i mehanizama, ponosni smo na naše povoljne cene i profesionalnu montažu na licu mesta. Naš cilj je da svaki klijent bude potpuno zadovoljan našim proizvodima i uslugama, stoga se trudimo da ispunimo sve vaše potrebe i očekivanja.

Uvereni smo da je vaš prostor poseban, i zato vam pružamo personalizovana rešenja koja će ga učiniti još posebnijim. Bez obzira da li uređujete dom ili poslovni prostor, Dekor Ideale je tu da vam pomogne da ostvarite svoju viziju.

Kvalitet, stil i funkcionalnost su naši glavni prioriteti, i s ponosom ih donosimo vama. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli put ka savršenom enterijeru sa Dekor Ideale. Vašem prostoru zasluženo pripada vrhunska elegancija i udobnost.

Komentari

Ostavite odgovor