Pet shop Happy Dog Club

Pet shop Happy Dog Club

Podaci

Kursulina 39 Vračar , Beograd 011/244 07 09
063/485 663
http://happydog-club.com happydog.club@sbb.rs

O kompaniji

Pet shop Happy Dog Club – Nalazimo se u samom centru Beograda, na Kaleniću. U prostoru od 50 m2, potrudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus i potrebe.

Naš asortiman čine: premium hrana za pse, premium hrana za mačke, oprema za pse ,oprema za macke…jednom rečju sve za kućne ljubimce. Od poznatijih brendova držimo – Happy Dog, Trixie, Royal canin, Hills, Natural & Delicouse, Eco Pet, Dr.Allders, Pedigre, Friskis, Whiskas, Animonda, Prestiž, Padovan, Signor Gatto, Simba…

Kod nas možete resiti dilemu, šta kupiti detetu, prijateljici za rođendan. Poklonite im kućnog ljubimca. Činčila, Degu (veverica), Kunić, Roborovski hrčak, Leming, Morsko prase, Japanski vrtimiš, Nimfa, Tigrica su u našoj stalnoj ponudi. Možemo se pohvaliti i velikim izborom kaveza i opreme za glodare i ptice.

Funkcionišemo kao CLUB, tako da svaki naš potrošač sa članskom kartom (članska karta je besplatna) može ostvariti određene povlastice i popuste. A naši najverniji članovi stiču pravo na VIP karticu, koja omogućava stalni popust od 10%.

Ako ste prezaposleni, ne možete da nosite teško… mi ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu sve što Vam je potrebno. KUĆNA DOSTAVA je 150 dinara, za vrednost naručene robe preko 1000 dinara, za bilo koji deo grada.

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Imate li leminge?

Odgovori

Dobar dan,zanima me koliko kosta morsko prase?
Hvala unapred.

Odgovori

Koliko kosta morsko prase?

Odgovori

Da li ima obican hrcak i koliko kosta ako ima?

Cao recite mi kakvu hranu za pse imate koje tezine dzakovi koja je cena i koliko treba da stigne na miljakovac ..hvala

Odgovori