Veterinarska apoteka i pet shop Zvrk

Veterinarska apoteka i pet shop Zvrk

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 319A Zvezdara , Beograd 011/334 40 16
063/306 978, 064/293 91 79
zvrk.petzooshop@open.telekom.rs

O kompaniji

Naši kućni ljubimci pružaju nam mnogo toga! Sate i sate uživanja u igri, maženje sa njima, ili jednostavno posmatranje njihovih smešnih i simpatičnih reakcija na svet oko njih.

Zauzvrat ne traže mnogo. Samo da ih čuvamo i brinemo o njihovom zdravlju i vitalnosti. Veterinarska ambulanta i pet shop ZVRK obezbediće Vašim ljubimcima sve što im je neophodno. Ukoliko Vašim kucama, macama, glodarima, pticama, kornjačama i ribicama bilo šta nedostaje, naći ćete to u našem pet shopu.

Da li ste znali da namirnice za ishranu ljudi, poput mleka, jaja i mesa, mogu biti veoma štetne po zdravlje kućnih ljubimaca? Posetite nas i iz širokog asortimana osnovne i medicinske hrane za životinje odaberite baš onu, koja će za Vašeg ljubimca biti slastan obrok. Ukoliko planirate da udomite neko štene ili mače, postoji čitav set potrepština. Kako bi ste se što pre navikli na novog člana, a i on na Vas, odaberite mu adekvatne igračke, žvakalice, povodac za šetnju, ali i sredstva za higijenu.

Zahvaljujući poverenju koje nam je ukazano, bili smo u mogućnosti da proširimo delatnost i 2013. godine otvorimo veterinarsku apoteku, kako bismo se pobrinuli da Vaši mali prijatelji budu i ostanu zdravi, veseli i razdragani. U ponudi našeg pet šopa, na jednom mestu, nalazi se kompletan veterinarski i antiparazitni program za kućne ljubimce. Veliku opasnost po zdravlje izazivaju i spoljašnji paraziti – buve i krpelji. Sisaju krv i uzročnici su zdravstvenih problema. Pored toga, izazivaju neprijatan osećaj svraba i iritacije kože. Potražite proizvode koji imaju kombinovano delovanje, na obe gore navedene vrste spoljašnjih parazita.

Plaćanje je moguće:
– gotovinom,
– platnim karticama,
– čekovima,
– virmansko plaćanje za preduzeća i preduzetnike.

Ne ustručavajte se da potražite besplatan savet našeg veterinara. Spremni smo da razrešimo svaku Vašu nedoumicu u vezi sa negom životinja, i da Vam predložimo proizvod koji će rešiti nastali problem. Efikasni i provereni lekovi, antiparazitni program i veterinarske dijete za kućne ljubimce, pomoći će Vašem vernom prijatelju da bude veseo, vitalan i uvek spreman na igru sa Vama.

Radno vreme:
Radnim danima od 08 do 18h
Vikendom od 08 do 15h.

Možete nam pisati i na dezurniveterinar@gmail.com

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Pozdravljeni,

Zanima me ali imate v vaši lekarni zdravila za čebele ?

1. Amitraz 500 cena?
2. Forsamat cena?

lp Tadej

Odgovori