Pet shop Animal Nature

Pet shop Animal Nature

Podaci

Vidikovački Venac 92G Rakovica , Beograd 011/413 52 69
http://www.animalnature.rs info@animalnature.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
19:00
08:00
15:00
08:00
15:00

O kompaniji

Pet shop Animal Nature – koncept zdravog života kućnih ljubimaca.

Preporučene hrane od našeg stručnog tima su potpuno prirodne i zdrave. Ne izazivaju alergije kod kućnih ljubimaca i vrlo su ukusne. Možete izabrati kuvanu ili granuliranu hranu.

Efikasna sredstva protiv krpelja i buva bazirana na prirodnim sastojcima potpuno neškodljivim za Vašeg ljubimca i okolinu.

U našem timu je i veterinar od koga možete dobiti sve potrebne savete o nezi Vaših pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca.

Postanite član našeg Loyalty Club-a i iskoristite razne pogodnosti kao što su popusti pri svakoj kupovini, besplatne preglede kod našeg veterinara, popuste na potrebne vakcinacije, intervencije veterinara i mnoge druge pogodnosti koje Vas očekuju.

Posebne pogodnosti za ODGAJIVAČE.

Online shop na animalnature.rs

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet!

VAŽNO: Vaš ljubimac je ono čime ga hranite!

Možete nas posetiti i na www.facebook.com/AnimalNaturePetshop, kao i na www.instagram.com/animalnatureshop

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Pozdrav.

Potreban mi je vas savet.
Udomio sam mace staro mesec dana. Receno mi je da ga jos neko vreme hranim mesavinom 200ml mleka, 200ml vode, 3 zumanca, 3 kasike pavlake, kao i jednom dnevno trecinu pastete koju sam dobio uz macu.

Hranio sam je ovako nekoliko dana, da bi sada malo citao po internetu i shvatio da to nikako nisam smeo da uradim, tj kravlje mleko i zumanca.

Ova maca je spasena sa ulice, tako da nikada nije dobila zastitu kroz mleko svoje majke te nije ni imuno, a premalo je za vakcinaciju.

Zanima me sta mi preporucujete da koristim za njenu ishranu i u kojim kolicinama?
Stara je oko mesec ipo dana, tj mislim da je tacno mesec i nedelju dana, ali nisam siguran.

Preporucite mi hranu po brendovima i nazivima molim vas, nikada nisam imao mace, a zaista mi je stalo da sve bude u redu. Trenutno sam na poslu, radim nocne smene, a zakljucan mi je pristup internetu odavde, tako da sam jedva dobio pristup ovoj kontakt formi. Kada se vratim kuci dacu joj puno vode da ima, kao i pasteticu, a cim ustanem zelim da je nahranim kako treba.

Veliko hvala!

Odgovori