Pet shop Mazuljak

Pet shop Mazuljak

Podaci

Vojvode Stepe 319 Voždovac , Beograd 011/798 18 93
064/207 27 48
http://www.petshop-mazuljak.rs petshopmazuljak@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

Iz naše radnje, svi ljubimci izađu srećni, a vlasnici zadovoljni. Za sve dlakave, pufnaste, pernate ili ljubimce sa perajima, imamo apsolutno sve što im je potrebno za ispunjen i udoban život.

O NAMA
Naše malo carstvo osnovali su veliki ljubitelji, ali i vlasnici životinja. Ko će bolje znati šta je ljubimcu potrebno, od samog vlasnika? Otvoreni smo u januaru 2016. godine, a vrlo brzo smo stekli puno drugara, koji se iznova vraćaju da izaberu nešto za sebe.
S obzirom na to, da smo i sami vlasnici ljubimaca, znamo koliko je važno uštedeti svaki dinar, kako bismo im priuštili samo najbolje uslove za život. Stoga, uvek možete svratiti kod nas, čak iako ne želite da kupite ništa! Prošetajte sa svojim mazuljkom, a mi ćemo Vam uvek izaći u susret, kada je u pitanju davanje dobrih, besplatnih saveta u vezi sa posedovanjem psa, mačke, glodara ili drugih ljubimaca.

PONUDA
Među našim rafovima, svaki pas, mačka, glodar, kornjača, ribica ili papagaj, mogu naći nešto za sebe, a pre svega, tu su:
– hrana, poslastice i dodaci ishrani,
– kozmetika i garderoba,
– sva prateća oprema (preparati protiv parazita, igračke, kavezi, oprema za ribice i kornjače,…).

Ponosni smo na činjenicu da jedini u kraju nudimo specijalne poslastice Wonderbake – pekare za pse. Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa. Vaš mazuljak će polizati brkove! Kod nas možete odabrati suvu ili vlažnu hranu renomiranih proizvođača.
Od suve hrane, to su granule marki Royal Canin, Taste of wild, Josera, Ecopet, Premil, Friskies…, a što se tiče vlažne hrane (konzerva, soseva i pašteta), možete se odlučiti za neki od sledećih brendova: Stuzzy, Tomy, Simba, OK dog, OK cat, Friskies, Simba, Dr, Alder’s…

POSEBNE POGODNOSTI!
Za sve naše sadašnje i buduće kupce, obezbedili smo posebne popuste za kupovinu na džak, kao i svima Vama koji kupujete hranu za Vašu odgajivačnicu. Ukoliko to želite, kupljenu robu dostavićemo Vam na željenu adresu.
Svim proizvođačima hrane i opreme za kućne ljubimce, u mogućnosti smo da ponudimo i posebno određen i vidljiv prostor, koji mogu iskoristiti za oglašavanje svog brenda.

Komentari

Ostavite odgovor