Online pet shop Tea Plus

Online pet shop Tea Plus

Podaci

Ivana Mičurina 21 Rakovica , Beograd 011/351 44 59
064/310 92 02
http://www.pet.rs ljubica@pet.rs

O kompaniji

Na uglu ulice Ivana Mičurina i Borske nalazi se pet shop Tea Plus. Već dve decenije snabdeva vlasnike kućnih ljubimaca hranom i potrebnom opremom.

01. aprila 2017. pet shop Tea Plus je napunio 20 godina. Tim povodom, družili smo se sa velikim brojem kućnih ljubimaca, koje smo počastili poslasticama, u vidu keksića i mafina, iz kućne radinosti Marije Stanković, koja pravi i torte za kuce, za njihove rođendane. Na fotografijama možete videti kako je to izgledalo.

U asortimanu se, između ostalog, nalaze:
– hrana za ljubimce, svih brendova,
– vitaminski program,
– oprema,
– igračke,
– transporteri,
– korpe za male pse i mačke,
– kaputići za pse-ručna izrada.

Da bi svoje artikle jos više približili svojim kupcima po najpovoljnijim cenama, Tea Plus je pustila u rad PRVI ONLINE PET SHOP, i prva je u svojoj branši izdala knjigu „Sećanje na spajkija“ sa podnaslovom Sačuvajmo seme ljubavi! Knjiga je posvećena psu mešancu koji je živeo i umro u pet šopu Tea plus. Spajki je otrgnut od zaborava time što su kupci ili korisnici usluga pet šopa i vlasnica udružili svoja sećanja na njega i tako mu obezbedili život posle smrti.
Istu možete kupiti samo u pet šopu Tea plus ili naručiti na telefone 011/351 44 59 ili 064/310 92 02.

Iz udobnosti svoje fotelje, možete naručiti potrebno za Vašu macu ili Vašeg psa, i mi ćemo Vam poslati u najkraćem mogućem roku. Umesto da umorni nakon posla odlazite u potragu za omiljenom hranom svoje mačke, prepustite nama, da tu obavezu uradimo umesto Vas.
Takođe, možemo Vam pomoći ako Vam je potreban partner/ka za Vašeg psa kada postoji potreba za tim. Nemate vremena da šetate psa dva puta dnevno? I to možemo da rešimo, tako što ćemo Vam preporučiti osobu koja je dovoljno stručna i dovoljno voli životinje, da prošeta Vašeg mezimca.

Pozovite nas, pa ćemo se oko svega dogovoriti!

Mi smo Pet Komuna koja voli i brine o životinjama.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Cao recite mi molim vas koju hranu za pse imate koja je cena po kg i po dzakcicima i koliko treba da stigne na miljakovac,hvala

Odgovori