Pansion za pse malih rasa Golden Pets Hotel

Pansion za pse malih rasa Golden Pets Hotel

Podaci

Vojvode Vlahovića 34B Voždovac , Beograd 069/283 22 27 http://www.goldenpets.rs office@goldenpets.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00

O kompaniji

Pansion za pse malih rasa Golden Pets Hotel – nadomak centra Beograda, u mirnom delu Senjaka, predstavlja ekskluzivan pansion za pse malih rasa, kojima su na raspolaganju specijalno prilagođena kuća i ograđeno dvorište, kao i puno ljubavi koju pružamo Vašim malim Njuškicama.
Nemamo bokseve, nemamo video nadzor, ne garantujemo tri šetnje u toku dana, ne ograničavamo ishranu Vašeg psa na dva obroka dnevno, niti imamo strogo utvrđen raspored dnevnih aktivnosti.
Vašem psu dok je kod nas u hotelu za pse, možemo ponuditi samo: ekskluzivan krevetić za pse, slobodu kretanja tokom 24h u okviru kuće i dvorišta koji su prilagođeni za smeštaj i čuvanje pasa malih rasa, mnogo igre i naravno bezgranično strpljenja i ljubavi koju pružamo gostima našeg pansiona za pse. Trudimo se da pas prilikom boravka kod nas u pansionu za pse, ne menja svoje navike već se ekipa Golden Pets Hotela prilagođava navikama i dnevnom ritmu koji Vaš pas ima. U dogovoru sa Vama možemo obezbediti da Vaš pas dok je kod nas na boravku, ima više od dva obroka u toku dana, moguće je i da Vašem psu bude dostupna hrana ceo dan.

Obezbeđujemo:
– 24h ljudski nadzor (24h aktivnog čuvanja pasa, ekipa Golden Pets Hotela je sa psima 24h),
– veterinarski nadzor,
– zdravstveno osiguranje psa tokom boravka u našem pansionu za pse,
– svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju),
– socijalizaciju Vašeg psa,
– prilagođavamo se navikama i ritmu koji Vaš pas već ima.

Osim čuvanja, održavanja osnovne svakodnevne higijene (češljanje, čišćenje očiju) i brige o Vašem psu, Golden Pets Hotel za pse malih rasa nudi i dodatne usluge:
– Šišanje i kupanje Vašeg psa dok je kod nas u Hotelu za pse,
– Ordinirajući veterinar dr.Nebojša MIlivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas u pansionu za pse,
– U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Znamo da je odvajanje od vlasnika stres za svakog psa i njegovog vlasnika. Međutim, ako se pas nađe u okruženju gde će imati slobodu kretanja i mogućnost druženja i igranja sa svojim drugarima, iz iskustva znamo da se ovaj nivo stresa znatno smanjuje i u kratkom vremenskom roku potpuno nestaje.
Da bi obezbedili da psi mogu slobodno da se šetaju i druže u okviru našeg pansiona, ograničili smo da naša klijentela budu samo psi malih rasa. Takođe, ekipa Golden Pets Hotela, je 24h sa svojim klijentima u pansionu za pse, gde sa puno ljubavi i strpljenja činimo sve da Vašem psu vreme dok ste Vi odsutni proleti.

Isplanirajte Vaš odmor, putovanja, poslovne obaveze, proslave a nama prepustite smeštaj i brigu o Vašem psu u našem ekskluzivnom pansinu – Hotelu za pse malih rasa!
Pre planiranog ostavljanja Vašeg psa u Hotelu za pse, možete nas posetiti, upoznati se sa ekipom Golden Pets Hotela i uveriti se da kod nas u Golden Pets Hotelu svi repići veselo mašu a čak i najmanji repić je visoko podignut!
Za sve dodatne informacije I rezervacije pozovite nas na kontakt telefon: 069/283-2227
Očekujemo Vas u našem Hotelu veselih repića!

Pratite našu facebook stranicu Golden Pets Hotel

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Ostavili smo prvi put van nase kuce naseg malog jorksirskog terijera u ovom hotelu.
Bili smo jako nervozni i uplaseni ali sve je proslo super!
Dok smo bili na letovanju komunicirali smo sa osobljem hotela putem sms, vibera i whats app-a i to nam je bas mnogo znacilo!
Sve pohvale za osoblje i samu ideju da se otvori ovakav hotel za pse malih rasa!

Odgovori