Obdanište i pansion za ljubimce MBM

Obdanište i pansion za ljubimce MBM

Podaci

Vespučijeva 25 Novi Beograd , Beograd 064/685 04 91 avalux77@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Svaki pas je biće za sebe, a slobodno mogu reći i ličnost za sebe! Zahvaljujući svojoj ljubavi prema životinjama i predanosti radu u borbi za bolje uslove života svake od njih, bez lažne skromnosti, danas vrlo uspešno vodim obdanište i pansion za kućne ljubimce (kuce, mace, ptice…).

Međutim, jasno Vam je da to nisu samo kućni ljubimci. Ulaskom u naše domove, oni postaju ravnopravni članovi porodice, sa svojim brojnim potrebama, fiziološkim, ali i socijalnim. Zato, nemojte ih ostavljati same kod kuće. Dovedite ih u obdanište i pansion, specijalno prilagođen njima.

PANSION

U posebno opremljenom prostoru veličine 70 m2, svaku životinju tretiram kao da mi je baš ona najbitnija na čitavom svetu. U mene možete imati potpuno poverenje, kada je u pitanju čuvanje Vašeg mezimca, jer ja znam šta radim. Prošetajte sa mezimcem do nas i uverite se i sami da li će mu taj ambijent prijati. Svakom od njih obezbeđeni su kuvani obroci, formirani od strane stručnjaka, tako da sadrže sve neophodne hranjive sastojke. Zlu ne trebalo, garantujem Vam da u svakom momentu na raspolaganju imamo veterinara, koji u najkraćem roku stiže kod nas.

Uz punu slobodu kretanja i kontakta sa ostalim životinjama, Vaš pas steći će potreban nivo socijalizacije, veoma značajan u kasnijem ophođenju sa njim.

OBDANIŠTE

Ne odlazite na duži put, ali ipak Vam je potreban neko da mezimca pričuva na sat, dva ili više? Tu sam za Vas da ponudim usluge šetanja pasa, koje obavljaju samo proverene i odgovorne osobe.

Uz sve to, sa zadovoljstvom želim da na Vašem mezimcu implementiram specijalno razrađen sistem dresure koji će Vašeg psa navići na povodac, vršenje nužde na tačno utvrđenom mestu, i koji je u veoma visokom procentu uspešan. Takođe, sve pse koji su pretrpeli neki vid nasilja, kroz temeljan rad uspešno rešavam svih trauma.

Nudim Vam još i sledeće:

MBM P.D.C. PetSolution – kompletnu izradu, instalaciju i održavanje opreme za grupni i pojedinačni smeštaj životinja, kao i opremanje vozila za pet transport potrebe. Kreveti, kućice, kavezi, boksovi – sve što želiš za unutrašnju i spoljnu namenu.

MBM P.D.C. HobbyShop (u pripremi) – nudiće unikatne radove malih proizvođača pet opreme.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor